Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Story of the Mack Truck Bulldog

The stout lille bulldog som har sittet på panseret av Mack lastebiler i flere tiår har ikke bare blitt et symbol på merkets styrke, men også et ikon av en varig amerikansk produsent. Hunden først plassert på en Mack lastebil i 1930, men bildet av Mack lastebiler som bulldog-solid ble tryllet betydelig tidligere. History of the Term

Under første verdenskrig, levert Mack tusenvis av sine AC modell tunge lastebiler til både USAs militære og at of Great Britain. Britiske soldater var imponert over evner og robusthet i de lastebilene, og legenden sier at soldatene begynte å henvise til lastebilene som "Mack bulldoger." Om det var de britiske soldatene selv eller, som har også blitt foreslått, en handel publikasjon som omtales lastebilene som å ha "fasthet av en britisk bull hund", kallenavnet fast, og i 1992 selskapet vedtok bulldog som sin corporate symbol.
History of the Emblem

bulldog dukket først opp på Mack lastebiler, ikke som en hette ornament, men som et bilde på et ark metallplate som ble naglet til sidene av lastebilen drosjer som begynner i 1922. Den ble først brukt på AB kjededrift lastebiler og den doble reduksjon carrier-stasjonen lastebiler. Senere vil platen også vises på M modell off-highway-lastebil.
History of the Hood Ornament

Igjen henhold til bedriftens legenden, bulldog hood ornament ble unnfanget ved ingeniør Alfred Masury i 1932 mens han var på sykehuset restituerte fra en operasjon. Masury, som historien går, skåret hunden fra enten tre eller et såpestykke. Uavhengig av hvordan hunden ble først utformet, er det sikkert at Masury fikk patent for panseret ornament i 1932, og bulldog har stått oppå panseret av Mack lastebiler siden da.
Bulldog som Ikon

I 2009 flyttet Mack sitt hovedkontor fra Allentown, Pennsylvania, der selskapet hadde vært basert siden 1905. Lokale medier bemerket fjerning av store gull bulldog statue som hadde blitt plassert utenfor hovedkvarteret bygningen i forberedelsene til sin installasjon på den nye hovedkvarter i Greensboro, North Carolina. WPMT-TV kalt bulldog "som symbolsk for Allentown som PPL bygningen og Allentown Fair."

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144688.html

Previous:
Next:

Trucks