Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Gaffeltruck Leie Classifications

Mens nyttig for alle slags oppgaver, gaffeltrucker er dyre maskiner. Leie dem gir fleksibilitet og kostnadsbesparelser når gaffeltrucker er bare nødvendig midlertidig. Velge riktig gaffeltruck og klassifisering er avhengig av de oppgavene som kreves, plass tilgjengelig og om arbeidet er inne eller ute. USA Occupational Safety and Health Administration (OSHA), organiserer gaffeltrucker i syv klassifikasjoner. Leie klassifiseringer av gaffeltrucker kan variere avhengig av utleiefirma, men alle OSHA klasser er vanligvis tilgjengelig for utleie. Klasse I og klasse II

klasse I, elektrisk motor rider lastebiler, hovedsakelig for innendørs bruk er motvekts, mastet lastebiler. En tung vekt på baksiden av lastebilen holder det stabilt ved løfting, noe som gjøres ved en hydraulisk masten. Brukes til lasting og lossing elementer fra lastebiler og gjennomføring elementer rundt varehus, klasse I gaffeltrucker er rent stille og billig å kjøre. Klasse II, elektrisk motor trange midtgangen lastebiler, er lik klasse I lastebiler, bortsett fra gaflene vanligvis peker på en tilstøtende vinkel i forhold til kjøreretningen, slik at bruk i snevre. Brukes for å plassere paller på hyller og stativer, gaflene vanligvis strekker seg inn og ut, samt heve opp og ned masten.
Klasse III

klasse III, elektrisk motor hånd lastebiler, hånd /rytter eller pall lastebiler, er strøm-assistert enheter for bevegelige paller. I motsetning til andre trucker, lastebiler de fleste av disse krever at operatøren å gå bak, selv om noen få modeller gjør det mulig for operatøren til å ri på en stående plattform. Brukes for å flytte elementer rundt, kan disse lastebilene ikke løfte elementer svært høye, og er ikke egnet for strømpe racks eller lossing biler fra bakken.
Klasse IV og klasse V

klasse IV og klasse V gaffeltrucker er forbrenningsmotorer drevet lastebiler lignende i design til klasse I lastebiler. Mens klasse IV lastebiler har myke, pute dekk for innendørs bruk, pneumatiske dekk av klasse V lastebiler gjør utendørs bruk. Drevet av diesel, bensin eller propan, disse mastet lastebiler varierer i kapasitet fra små lastebiler, designet for pallen lasting, til større lastebiler for å bære tung last. Kapasiteten er avhengig av størrelsen på motvekt på baksiden av lastebilen.
Class VI og klasse VII

Class VI, er drevet industrielle traktorer ikke nødvendigvis utstyrt med gafler. Ofte benyttes til tauing elementer eller flytting av personell, disse lastebilene er enten elektrisk-eller forbrenning-drevet. Klasse VII ulendt terreng gaffeltruck, omfatter et bredt spekter av lastebiler for utendørs bruk. Forks er enten mastet eller på teleskopiske lenser. Brukt i konstruksjonen og ved de militære, terrenggående gaffeltruck vanligvis har luftfylte dekk og store løfte kapasitet. Trailer monterte gaffeltrucker, båret på ryggen av kjøretøy for lossing elementer på nettstedet er også klassifisert som ulendt terreng gaffeltrucker, men på grunn av størrelsen, løftekapasitet er aldri normalt så stor som andre typer lastebil i denne klassifiseringen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144599.html

Previous:
Next:

Trucks