Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

DIY Spray på Bed Liner Material

En sprayet på sengen liner gjør en lastebil eieren å holde baksiden av lastebilen hans ser bra ut mens hale eller kjører sitt kjøretøy. Touch-ups til duken er lett å gjøre uten å måtte ta bilen til et verksted. Siden duken kommer ut av en kan, kan retusjering være ferdig når som helst. Du trenger
Bucket of såpe og vann
skuresvamp
Spray-on bed liner kit
Håndklær
maskeringstape
Broom
Gummi hansker
Flat skrutrekker
Metal røring stick
Air kompressor
Vis flere instruksjoner
en

Vask lastebil seng med såpe og vann. Skyll såpe og vann bort og tørk lastebil seng med et håndkle.
2

Beskytt områder av lastebil som du ikke ønsker å dekke med spray-on bed liner ved å dekke dem med maskeringstape . Dekke eventuelle dreneringshull i sengen med maskeringstape. Skrubb lastebil seng med en skuresvamp. Fjern eventuelle gjenværende rusk ved å feie sengen med en sopelime.
3

Ta på gummihansker og åpne kan av spray-on bed liner. Sett inn en flat skrutrekker inn i det lille gapet på toppen av kan ryggen, skyv flat skrutrekker ned og fjerne det øverste. Lå øverst til side. Rør i flytende liner med en metall stirring pinne. Fortsett omrøringen i 10 minutter for å fortynne væsken. Sett på toppen og riste i to minutter. Ta av toppen igjen og tett skru på pistolgrep som følger med kan.
4

Fest luftkompressor til pistolen ved å følge instruksjonene som følger med spesifikke spray pistol. Sakte spray sengen med flytende liner. Tillate duken å sette i to timer. Spray det flytende på sengen igjen, jevnt og langsomt. Tillat den andre strøk for å sette i ytterligere to timer. Fjern flytende liner fra kompressoren og erstatte toppen.
5

Koble topcoat (inkludert i pakken) til kompressoren som er angitt i bruksanvisningen. Spray toppstrøk på sengen med pistolen. La topcoat for å stille for en dag. Fjern topcoat kan fra kompressoren. Sett på toppen på topcoat kan. Fjern maskeringstape.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141373.html

Previous:
Next:

Trucks