Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Feilsøking Dodge RAM Cluster Lights baklykter

De baklykter på din Dodge Ram er organisert i en "klynge lys." Det betyr at bremselys, backup lys og blinklys er alt som finnes i samme baklys forsamlingen. Som baklyktene er en viktig sikkerhetsfunksjon på din Dodge Ram, bør de bli reparert så snart du oppdager at de er feil. Hvis bare en pære er feil, så problemet er med den ene lys, hvis, på den annen side, er alle tre pærer feilfunksjon, kan problemet meget vel være med sammenstillingen. Du trenger
Phillips skrutrekker Vis
Clean fille
Pære
Replacement sikring
Flere Instruksjoner
En pære Feilfungerende
en

Slå av Ram motor. Åpne bakluken.
2

Fjern de to skruene som ligger bak baklyktene, på innsiden av lastebilen. Trekk enheten ut av lastebilen kropp og skyv den røde låssleiden å fjerne kontakten fra forsamlingen.
3

Fjern de fire skruene som fester pære stripen til forsamlingen. Trekk ut feil pære og bruke en ren klut til å installere den nye 3057 pære (sørg for å ikke berøre glasset del av ny pære med bare hendene). Alle tre lys bruker 3057-type pærer.
4

Place stripen tilbake på montering og sikre de fire skruene. Plasser forsamlingen tilbake i lastebilens kroppen og koble til kontakten.
5

Fest de to skruene for å feste og lukke bakluken.
Alle pærer funksjonsfeil

6

Slå av Ram motor. Åpne bakluken.
7

Fjern de to skruene som ligger bak baklyktene, på innsiden av lastebilen. Trekk enheten ut av lastebilen kropp og skyv den røde låssleiden å fjerne kontakten fra forsamlingen. Ofte er problemet med feil baklys forsamlingen en løs kontakt.
8

sikkert pluggen i forsamlingen. Vrikke det etter at du kobler det å sikre at det ikke er løst. Plasser forsamlingen tilbake i lastebilens kropp og installere de to festeskruene. Lukk bakluken.
9

Åpne panseret. Finn under panseret sikring sentrum på høyre side av bilen, og ta av dekselet fra sikringen sentrum. Finn sikring merket "CLUSTER LIGHT." En skadet sikring vil ofte føre til at hele baklys forsamlingen til å mislykkes. Inspisere sentrum av sikringen for å se om det er brutt: Metallet skal være i ett stykke, ellers sikringen må byttes
10

Trekk sikringen ut og erstatte den med en identisk 15A. sikring. Sett dekselet tilbake på sikring sentrum og lukk panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142739.html

Previous:
Next:

Trucks