Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan endre halen lyspære på en Ford F-150

Ford F-150 lastebil har to bakre baklys plassert på baksiden av rammen. Mens bilen i seg selv er en tøff bil, vil disse lyspærene etterhvert bli oppbrukt. Det er langt lettere å erstatte pærer selv enn å ta det inn i butikken. Bestiller deg en ny erstatning pære, ta en trofaste skiftenøkkel og du kan fikse din baklys i løpet av minutter. Pengene som spares, vil være verdt det. Du trenger
Ratchet
Ny pære
Flat skrutrekker (hvis nødvendig)
Vis flere instruksjoner
en

Slå av motoren og kontroller at lysene er slått av.
2

Åpne bakluken og finn de to boltene som holder baklys forsamling for pære du skifter ut. Monteringen er plassert på bakluken dørstolpen.
3

Fjern boltene med en skralle (boltene er 8 mm). (Merk at i noen F-150-modellene, kan det være skruer i stedet for bolter. Hvis det er tilfelle, kan du bruke en skrutrekker for å fjerne skruene.)
4

Grip lett montering og trekk den fra lampen. Det er to to skjulte plast stopperne på utsiden kanten som holder lampen på plass. Hvis du ikke kan trekke lyset forsamlingen ut for hånd, bruk en flat skrutrekker og lirk forsiktig opp utenfor kanten av ligaen litt spretter ut.
5

Vri lyspæren connectors mot klokken og trekk den ut av ligaen for å eksponere pærene. Den øverste ballongen er halen lampe og mindre pære på bunnen er backup lampe.
6

Trekk ut den gamle halen lyspære og sett den nye.
7 < p> Koble til lampen, deretter bolt (eller skrue) den tilbake på plass. Snu bilen og kontroller for å sikre at de nye pære fungerer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140867.html

Previous:
Next:

Trucks