Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik bruker du en lastebil med en 12 volts system å hoppe starte en 24 Volt Military Truck

Et batteri som leverer riktig spenning er viktig for nesten alle biler. Lever for mye spenning og komponenter enten flytte eller snurre for fort, eller de overopphetes og brenne ut. Lever utilstrekkelig spenning og bevegelige komponenter tregere, eller ikke virker i det hele tatt. Jump-starter en 24-volts system fra et 12-volts system ikke vil fungere dersom bare en 12-volts batteri er tilgjengelig, men hvis 12-volt truck har to batterier, blir det mulig å produsere en 24-volts forsyning. Du trenger
startkabler, 2 sett
Sterke hansker
Wrench
Vis flere instruksjoner
en

Plasser 12-volt truck så nær den 24-volts lastebil som mulig. Orientere kjøretøyer, slik at batteriene er så nær hverandre som mulig. For eksempel, hvis begge kjøretøyene har siden mounded batterier, parkere lastebiler ved siden av hverandre, og hvis batteriene er plassert i motorrommet, park dem nese til nese.
2

Tilgang batteriene i 12-volt truck. De vil bli koblet i parallell for å levere 12 volt, mens 24 volt med den kombinerte nåværende kapasitet på begge batterier. Ta på arbeidshansker. Starter med batteriet terminalen koblet til "bakken", bruker en skiftenøkkel til å koble kablene knytte de to batteriene til lastebil. Når du er ferdig, er begge batteriene isolert fra lastebilen, men de forblir koblet til hverandre.
3

Koble fra batteriet stropper som forbinder de to batterier sammen. Når du er ferdig, har du to separate 12-volts batterier, ingen av dem elektrisk koblet til lastebilen eller til hverandre.
4

Bruk de korte isolert heavy-duty startkabler, koble den positive terminalen på første batteriet til den negative terminalen til den andre. To av de fire batteripolene forbli ubrukt, positiv på ett batteri og negativ på den andre.
5

Koble et hopp bly fra plusspolen til den positive terminalen på 24-volt truck batteri. Koble en andre startkabelen mellom minuspolen og motorblokk eller annen jordforbindelse i 24-volt truck.
6

Sett 24-volt truck i nøytral og starte den etter normal prosedyre. Når den er startet, kobler startkabler fra batteriet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144692.html

Previous:
Next:

Trucks