Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan finner jeg ut 1947-1955 Chevrolet lastebiler?

Chevrolet pickup lastebiler produsert 1947-1955 representerer en massiv transformasjon i lys-duty pickup lastebil markedet. Chevrolet er "avanserte design" pickups bar ingen likhet til de pre-verdenskrig arbeidshester som kjennetegnet oppsvulmede fendere, bug-eyed frontlykter og nesten ingen fasiliteter i drosjer. Etterkrigstidens avanserte design serien inneholdt frontlykter integrert i fendere, bredere frontruter og roomier drosjer. Drosjer også omtalt oppvarming og luftsirkulasjon. Du trenger
Målebånd
Vis flere instruksjoner
en

Stå på venstre eller høyre side av panseret på 1947-1955 Chevrolet lastebil og inspisere serien nummeret under "Chevrolet" navneskilt. Identifisere størrelsen på lastebil med antall:. 3104 for halvt tonn (116-tommers akselavstand), 3604 for tre-kvart tonn (125,25-tommers akselavstand) eller 3804 for ett tonn (137-tommers akselavstand)

2

Stand på fronten av lastebilen og undersøke frontgrill. De 1947-1953 modellene har fem krom horisontale barer over grillen, eller en alternativ stor tykk enkel horisontal grille bar delt i to av en kort enkelt loddrett strek. Årsmodell 1954 (solgt til mai 1955) har en bredere grille åpning med en loddrett strek som halverer den horisontale krom og kommer til et punkt i midten. Over grillen (møte panseret) er en egen krom trim.
3

Løft panseret og undersøke motoren. Original 1947-1953 Chevy lastebiler har en in-line seks-sylindret motor. Sylindrene vil være i en rett linje fra foran til bak. Motorens slagvolum er 215,5 kubikk inches.
4

Sitt i førersetet av drosjen og grip tak i girspaken på rattet kolonnen eller på gulvet til høyre. Skyv clutch i med venstre fot og skifte spaken oppover i første gir på hver girspaken. Følg ned til andregir på hver spak. Skyv girspaken forover og opp for å gå inn tredje gir på rattstammen versjonen. Skyv girspaken til høyre og opp på gulvet versjon for å gå inn tredje gir. Hvis du ikke kan trekke ned i en fjerde gir på hver versjon, er overføring en tre-trinns. Hvis det er en fjerde posisjon, er det en fire-trinns manuell girkasse.
5

Mål lasteplanet. Den halvt tonn lasterom boksen er 78 inches lang, mens de tre-kvart-ton-modellen omtalt en 87-tommers lasteplan og ett tonn hadde en 108-tommers boks. Alle lasteboksene er 50 inches bred og 16,25 inches høy. Trepanel med stål strips dekke boksen etasjer.
6

Inspiser frontruten. De 1947-1953 Chevy lastebiler har todelte frontruter. Modell år 1954 og senere Chevys har ett stykke frontruter. Stig inn i førerhuset og ser på rattstammen girspaken. Automatgirkasser, identifisert av P (Park), R (revers), D (Drive) og L (lavgir), på toppen av deres kolonner, er bare tilgjengelig på 1954 og senere modeller.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141490.html

Previous:
Next:

Trucks