Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Ranger Pickup Dekk

Pickup lastebil dekk er klassifisert og testet av mange bil-og forbrukerforskning selskaper. Å vurdere dekkene du trenger eller vurderer, å bestemme hvordan du bruker din lastebil (off-road, for eksempel), de hverdagslige kjøreforhold du støter (motorvei trafikk, indre by kjøring) og andre faktorer, som for eksempel trå slitasje garantier og pris . En god baseline når du handler for og vurdering dekk for henting er å spørre deg selv hvordan du vil vurdere dine nåværende dekk. Bestem fordeler og ulemper med dine nåværende dekk --- spesielt kostnadene --- og bestemme hva du trenger og ønsker i et nytt dekk. Instruksjoner
en

Velg et dekk basert på hvordan du tilbringer mesteparten av tiden kjører. Hvis du bruker mye tid terreng-, sammenligne og rangere dekk i denne kategorien. Hvis du tilbringer mesteparten av tiden din pendling til og fra jobb på motorveien, vurdere faktorer som veistøy, trå slitasje og all-weather egenskaper.
2

Plukk en dekktype basert på hjulene du ha. Hvis du ri på tilpasset felger, vil du sannsynligvis ha en mer sportslig utseende i dekket ditt. Det generelle utseendet på lastebilen er også en vurdering. Hvis det er et arbeid lastebil, sjansene er du vil ha et dekk som tester godt i gjørme-stick tester, men ikke bryr seg om høyt støynivå på motorvei. For eksempel, sier Petersen 4-Wheel & Off-Road Pitbull Maddog Mud dekk er "bygd for tunge lastebiler med høy belastning, og som enhver god jakthund, de er ikke redd for å gjøre noe støy. Alle ting vurderes , vi vil holde dem rundt og vil sikkert sette mange flere miles på dem, men, som en spesiell behov krabat, de er ikke for alle. " Disse er ikke dekk for en lastebil som tilbringer sin tid kjører ungene til fotballtrening hver dag.
3

Kjøp et dekk som har god styrerespons, svinger evne og trekkraft på våte asfalten hvis du kjører mye på svingete land eller fjellveier. Du ville ikke velge Dunlop Signatur CS, hvilket dekk Spor priser som å ha "stille og behagelig kjørekomfort", men mangler i "styrerespons, svingstabilitet og våt trekkraft."
4

Sammenlign lastekapasitet rangeringer av dekk anmeldelser. Ingenting vil påvirke din dekkytelse mer enn vekten av både lastebil og nyttelast.
5

Les vurderinger. Det er hundrevis av magasiner og nettsteder som rangerer pickup lastebil dekk. Vit hva du vil og hva du kan bruke, så les noen anmeldelser. Mengden materiale tilgjengelig er svimlende.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141197.html

Previous:
Next:

Trucks