Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Toyota Tundra Fuel Economy Ytelse

Pr. oktober 2010 , Tundra - en full - size pickup lastebil fra japanske bilprodusenten Toyota - er i sin 2011 modell år . Dens drivstofføkonomi avhenger av om det er den vanlige Cab, Double Cab eller Crewmax trim , pluss drivverket den inneholder . Motorer og girkasser

The Regular Cab og Double Cab trimmer av Toyota Tundra har en 5,7 -liters 381 - hestekrefter V - 8 motor koblet sammen med en femtrinns automatgirkasse. Den Crewmax , derimot , har en mindre kraftig , 4,6 -liters 310 - hestekrefter V - 8 motor , som er koblet sammen med en seks -trinns automatgirkasse .
Regular /Double Cab Fuel Economy < br >

Regular Cab og Double Cab trimmer av Toyota Tundra har en drivstofføkonomi av 15 to16 miles per gallon ( mpg ) for bykjøring og 20 mpg på motorveien kjøring med to- wheel drive ( 2WD ) . De fire- wheel -drive (4WD ) utstyrt de har en drivstofføkonomi av 14 mpg for city driving og 19 mpg på motorveien kjører .
Crewmax Fuel Economy
< p> den Crewmax trim av Toyota Tundra er litt mindre drivstoff -effektive enn sine to søsken . De 2WD versjonene gir omtrent 14-15 mpg i byen og 18-20 mpg på motorveien kjører . Med 4-hjulsdrift, drivstofføkonomi av de Crewmax synker ytterligere, til 13/17 mpg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141701.html

Previous:
Next:

Trucks