Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

2007 Dodge 1500 Spesifikasjoner

The 2007 Dodge Ram 1500 er en full-size pickup lastebil fra Chrysler. 1500-modellen er beregnet for lys plikt. De tre tilgjengelige karosserivarianter inkluderer vanlig drosje, crew cab og Mega Cab --- en super-sized crew cab. Nye funksjoner for 2007 inkludert forbedret drivstoffeffektivitet og nye muligheter. Denne modellen har også gode sikkerhetsvurderinger. Modeller

I tillegg til vanlig, mannskap og mega drosjer, to soverom lengder er tilgjengelig for 2007 Dodge Ram 1500: 6 fot 3 tommer og 8 meter. ST, grunnmodellen, har vinyl møbeltrekk og manuell dører og vinduer. Klimaanlegg, CD-spiller og bakhjul ABS er standard for ST. Det neste steget er opp SLT, med en seks-platers CD-skifter, makt dører og vinduer, nøkkelfri adgang og kjørecomputer. Laramie, luksus trimme nivå, er utstyrt med to-sone klimaanlegg, fire hjul ABS, skinnseter og sikkerhetssystem.
Alternativer

Alternativer for Ram 1500 inkludere bed liners, et navigasjonssystem, Sirius satellite radio, Bluetooth, makt soltak og en baksetet DVD-spiller. Sport-pakken inneholder en Hemi-motor, automatgir, tåkelykter og 20-tommers hjul. Off-Road pakken inkluderer all-terrain dekk, slep kroker, beskyttelsesplater for overføring saken og hjuloppheng og tåkelys.
Mechanical

Flere motorer er tilgjengelige for 2007-versjonen av Ram 1500. Basen motor for ST er en 3,7-liters V-6, med tilgjengelige oppgraderinger til en 4,7-liters V-8 (standard for SLT og Laramie), og en 5,7-liters hemi V-8. Manuell girkasse er standard for den 3,7-liters V-6 og 4,7-liters V-8. Automatgir er valgfritt for V-6 og 4,7-liters V-8 og standard for Hemi.
Safety

Side-gardin kollisjonsputer og elektronisk stabilitetsprogram er valgfritt for denne bilen. Det fikk høyest mulig karakter i Insurance Institute for Highway Safety er offset frontkollisjon test. Alle setene har over-the-skulder bilbelte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142878.html

Previous:
Next:

Trucks