Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan lage en stav Pocket for Pickups

De fleste pickup lastebil design inkluderer stake lommer, som tillater eieren å legge til tie-downs, stativer og en rekke andre tilleggsprogrammer for å øke nytten av lastebilen sengen. Men for dem pickups uten stake lommer - hvis de faktisk ikke skjult i planet - er det mulig for eieren å legge dem ved hjelp av noen skjærende verktøy. Du trenger
Drill
Dremel verktøyet
Metal kutte hodet
plastskjærebrett hodet
braketter (valgfritt)
Sveiseutstyr (valgfritt)
Scrap dimensjonale trelast (valgfritt)
Målebånd
Marker
Vis flere instruksjoner
en

Kontroller at lastebilen ikke allerede har stake lommer. Noen pickup lastebil produsenter, for noen ukjent grunn, dekke sine stavs lommer med en seng rail dekselet. Dersom kjøretøyet ikke har skjulte stake lommer, bruke Dremel-verktøy med en plast kappehode å skjære gjennom sengestokk dekke og avdekke dem.
2

Bestem antall stake lommer for lastebil. Short-sengs lastebiler vanligvis har to stake lommer på hver side. Long-sengs lastebiler legge til en tredje stake lomme på hver side.
3

Bestem størrelsen på stake lommer. Hvis du oppretter stake lommer til rette for et bestemt program, for eksempel et rack, bruker den dimensjonen av de vertikale innsatsen for å finne ut hvilken størrelse for å gjøre din innsats lommer. Mange produsentens eierandel lommer er ca 1 3/4 av 2 1/3 inches.
4

Bestem plassering av innsatsen lommer. Igjen, hvis du har en bestemt endelig søknad i tankene, kan du bruke denne til å bestemme innsatsen pocket plassering. Men generelt, er stake lommer plassert 1 1/2 inches fra førerhuset på lastebilen, 3 inches fra halen gate, og sentrert mellom denne avstanden, for lang seng lastebiler.
5

Mark plasseringen og klipp ut stake lommer. Bruk målebånd og markør for å markere den nøyaktige plasseringen av innsatsen lommer. Bruk Dremel verktøyet til første kuttet gjennom sengen rail cover, hvis de finnes, og deretter skjære gjennom metall seng rail.
6

Installer parentes, hvis ønskelig, for å gi ekstra stake støtte. Sett inn et utklipp av dimensjonale trelast (for eksempel en 1-by-2 inches) til innsatsen lommen, og bruke dette til å plassere braketten på sideveggen. Sveise på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144632.html

Previous:
Next:

Trucks