Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Tilfeldige DOT Inspeksjon Fordeler

The US Department of Transportation (US DOT) overvåker de amerikanske motorveier og at kjøretøyer som driver på den. Den amerikanske DOT regulerer tungt den kommersielle lastebiltransport industrien. Inspeksjoner er én måter som etaten sikrer at lastebiler på veien er trygge og blir drevet av en trygg sjåfør. De statlige DOT agenter utføre tilfeldige inspeksjoner. Til tross for motvilje rundt tilfeldige inspeksjoner, har de fordeler for sikkerheten til den amerikanske highway-systemet. Driver Safety

å hindre ulykker på veien, må sjåførene får et tilstrekkelig antall pauser og hviletid hver dag. Disse er spilt inn av sjåføren i en loggbok, som må oppdateres på hvert stopp. Under en tilfeldig DOT inspeksjon, er førerens loggbok inspiseres for avvik. De som kjører over føderalt mandat 14 timer i døgnet tillatt og de som ikke tar tilstrekkelige pauser er internert. Dette bidrar til å holde slitne sjåfører av veien, redusere antall ulykker og dødsfall.
Vehicle Safety

tilfeldig DOT inspeksjon innebærer en grundig sjekk av lastebilens utstyr på innsiden og utsiden. Lastebilen skal veies i tillegg. En slik metodisk prosess jobber for å holde lastebiler av veien som er usikre. For eksempel lar lastebiler med last som veier mer enn DOT sette seg selv i fare for jackknifes og en pileups av kjøretøy som reiser langs den samme motorveien. Defekte bremser, pari dekk og andre brudd også sette lastebilens sjåfør og andre på veien i fare. Den tilfeldige inspeksjon fanger disse problemene før ulykker kan skje.
Finne noncompliant
p Som i alle bransjer, det er drivere som skjørt lovene med lite hensyn for risikoen. De tilfeldige inspeksjoner er utformet for å fange disse lovbrytere og fjerne dem fra veien før de kan forårsake ulykker.
Straff

Hver stat setter straff for brudd oppdaget under tilfeldig inspeksjoner. En lastebil funnet i strid innehas av statens DOT før det kan slepes til en DOT inspeksjon-sertifisert mekaniker. Noen ganger lasten at lastebilen bærer er beslaglagt av staten. Lastebilsjåfør eller lastebil eieren betaler en obligasjon eller bot for å få lasten tilbake. Overvektige lastebiler er ikke lov til å reise før de er riktig lastet. Noen ganger betyr dette å vente på en annen lastebil å komme og ta på det overskytende belastningen.

På tidspunktet for publisering, bøter starter på $ 150 og går opp til titusener avhengig av antall overtredelser DOT inspektør finner. Lisens suspensjon og tilbakekall er også mulig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144573.html

Previous:
Next:

Trucks