Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan få en lastebil Unstuck i Mud

Få ting er mer irriterende enn å prøve å få en lastebil unstuck i gjørma. Enten du har et uhell kjørt lastebil i en haug av gjørme eller din eneste hensikt var mud-bogging, vite hvordan du får en lastebil unstuck i gjørma på forhånd er viktig. Vurdere å be en venn eller et familiemedlem som eier en firehjulstrekk lastebil for å få hjelp i å få lastebilen ut av det mørke gjørme. Du trenger
Shovel
Plywood /teppe
annen bil
Winch
Tow truck
Steel kjeden
Mud dekk
Vis flere instruksjoner

en

Rock din vei ut av gjørma. Off Road Adventure Club anbefaler å flytte lastebilen så langt frem som mulig, treffer bremsene og holde din posisjon og gjenta metoden i revers før du er i stand til å kjøre ut av gjørma.
2

Grav rundt lastebilen dekk og plassere et par stykker av kryssfiner eller teppe under hvert riktig dekk for ekstra trekkraft. Trykk på gasspedalen og prøve og kjøre din vei ut av gjørma.
3

Kontakt en venn eller et familiemedlem som eier en firehjulstrekk lastebil med en vedlagt vinsj og be dem om hjelp i å trekke lastebilen ut av gjørma.
4

Fest vinsjkabel krok eller lås til rammen på bilen fast i gjørma. Be sjåføren av den andre bilen sakte trykk deres gasspedalen til din lastebil er ute av gjørma og på fast grunn.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141579.html

Previous:
Next:

Trucks