Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Ford V10 Specs

Montert i Ford Super Duty lastebil serien, har Ford Triton V-10 motor massevis av hestekrefter og dreiemoment garantert å generere strøm for de som trenger en heavy-duty Ford lastebil for å få jobben gjort. Spesifikasjoner for Ford V10 er aggressive, derav begrepet "Super Duty." Motor størrelse

Ford V10 har en 6,8-liters slagvolum. Dette er 1,4-liter større enn 5,4-liters motor Ford bruker i sine V8 lastebiler. V10 har en SOHC, single overhead cam, mens de fleste nye Ford motorer har en DOHC, doble overliggende cam, for eksempel motorer installert i nyere Mustang GT-modeller. Den SOHC tilbyr mer low-end hestekrefter for å trekke og tauing, som er perfekt for store lastebiler.
Modular Design

Ford V10 fortsetter designkonseptet til modulære motor eller "mod" motor. Den modulære motor refererer til blokken. Den modulære blokk tillater Ford å bruke samme blokk på både SOHC og doch konfigurasjoner. Dette gir Ford muligheten til å installere to eller fire ventiler, ventilarmer. Dette senker produksjonskostnadene og gir mulighet for kryss design for å øke effektiviteten og tilgjengelige alternativer.
Hestekrefter og dreiemoment

Ford V10 legger ut 362 hestekrefter ved 4750 rpm . Dette er en betydelig mengde hestekrefter for en lastebil. V10 legger ut en forbløffende 457 fot-pounds dreiemoment ved 3250 rpm. Dette er på grunn av SOHC. Mengden av dreiemoment betyr en Ford lastebil utstyrt med V10 kunne trekke en moderat størrelse båt med ingen problemer i det hele tatt.
Transmission

Ford kamerater V-10 motor med sekstrinns TorqShift automatgir stand til å håndtere mer enn 700 fot-pounds dreiemoment for å sikre at V10 kan konvertere kraften fra motoren til bakken. Dette er den eneste overføring tilbys til V10 eiere på grunn av produksjonen av hestekrefter og dreiemoment.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142176.html

Previous:
Next:

Trucks