Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan koble Air Lines til en Trailer

Store borerigger, eller traktor-trailer kjøretøy, har luftledninger som slutter trekkvogn til tilhengeren, eller fra traileren til dolly, og deretter videre til en annen trailer, hvis så utstyrt. Fotbremsen eller tilhenger håndbrems styrer "service"-linjen. Tjenesten linjen bruker et relé ventil for å regulere trykket til bremsene på tilhengeren. "Krise" luftledning leverer luft til trailer tanker, og aktiverer nødbremsen til kombinasjonen kjøretøy. Begge luftledninger har koplinger som kalles "Glad hender" som danner en låsing forsegling mellom linjene. Koble linjene krever et par trinn. Du trenger:
Hjulklosser
Rags
Vis flere instruksjoner
en

Blokker hjulene på tilhengeren, eller tilhengere, hvis utstyrt med dobbelt oppsett. Tilbake traktoren opp sakte i en rett linje til det femte hjulet berører trailer. Fest parkeringsbremsen og sette giret i fri. Kontroller justeringen og trailer høyde, spesielt kongen pin og femte hjulet. Sett trailer høyden litt lavere, ved å vri på landingshjulene sveiv, så traktoren coupler vil kile under den.
2

Hekt (rød-farget) nødsituasjon linjekopler fra holderen og kontroller glad hånd pakning segl for sprekker og skitt. Tørk den ren med en fille. Trykk på de to selene sammen mens du holder det glade hender på 90-graders vinkel på hverandre. Slå en glad hånd mot den andre med en vridende bevegelse til å bli med og låse koblingen på plass.
3

Hekt (blå-farget) tjeneste linje fra holderen og kontroller glad hånd pakning segl for sprekker og skitt. Tørk den ren med en fille. Trykk på de to selene sammen mens du holder det glade hender på 90-graders vinkel på hverandre. Slå en glad hånd mot den andre med en vridende bevegelse til å bli med og låse koblingen på plass. Kontroller at begge linjene ikke henge ned mellom metallflater og at de vil ikke bli klemt når traktoren låses til tilhengeren.
4

Man førerhuset. Trykk luften knotten innover eller flytte nødsituasjon Velgerknappen til "Normal" posisjon. Kontroller lufttrykkmåleren for en normal avlesning. Slå av motoren og aktiver fotbremsen. Lytt etter press release og trailer bevegelse, for å bekrefte tilkoblingen. Start motoren og plasser overføring i sitt laveste revers. Trekk lufttilførsel knott ventil åpen, eller flytte lufttilførselen knotten til "krise" posisjon. Dette setter bremsene på tilhengeren. Tilbake sakte til du føler koblingen støt.
5

Slipp nødbremsen og sette traktoren i sin laveste gir forover. Drive frem akkurat nok til å føle trykket som utøves kopling på tilhengeren. Slå motoren av før du trenger å forlate. Husk å deaktivere nødetatene tilhengerbremser før kjøring av.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144480.html

Previous:
Next:

Trucks