Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Truck Driving sikkerhetstips

Hvis du kjører en lastebil, er det viktig å vite hvordan du kan være trygg på veien. Yrkessjåfører må være enda mer ivrig fordi de kjører i timevis. Noen blir drept hvert 16. minutt i en ulykke med en 18-hjuling, semi-lastebil eller traktor, ifølge Truckinjuries.com. Nødbremsing
p Hvis du er lastebil svinger ut på siden av veien, gradvis redusere hastigheten på lastebilen i stedet for slamming på pausene. Ifølge Autos.com, slamming på pausene øker risikoen for lastebil velter.
Vedlikehold

US Department of Transportation tyder på at du inspisere lastebil før kjøring og for å sikre at bremsene virker. Kontroller lufttrykket i dekkene før du tar din lastebil ut for en kjøretur. Hvis du er lufttrykket er lavt, øker risikoen for å komme i en ulykke betydelig.

No-Zone

Lastebilsjåfører bør alltid være klar over deres "No-Zone", eller blindsonen områder. Noen ganger andre biler ikke er klar over hvor store blindsoner for lastebiler er, i forhold til mindre biler. Omtrent en tredjedel av alle krasj mellom biler og lastebiler skje i "No-Zone", ifølge US Department of Transportation Federal Motor Carrier Safety Administration.
Work Zones
< p> Ifølge US Department of Transportation Federal Motor Carrier Administration, omtrent en tredjedel av bilulykker i arbeidssoner innebære store lastebiler og biler kolliderer. Lastebilsjåfører bør avta i veibygging og være spesielt oppmerksom på kjøretøy i deres speil. Sammenslåing sakte i tilstøtende baner når det er nødvendig kan også redusere risikoen for ulykker.

De fleste ulykker i arbeidssoner er forårsaket av aggressive sjåfører prøver å kutte lastebiler av som baner flette før arbeide sone områder. Biler kutte lastebiler av at gå inn i blindsonen til en lastebil har en enda høyere risiko for å komme i en ulykke.
Winter Safety

Hold avstand fra biler foran av deg når du kjører i snørike eller isete forhold. Når lastebilen ikke har ABS-bremser, forsiktig pumpe bremsepedalen i stedet for å trykke den godt ned, ifølge Indiana Department of Transportation. Når lastebilen har ABS-bremser, trykker bremsen godt ned. Fjern eventuelle snøen av frontruten og panseret på bilen din før du drar ut.
Ikke overbelaste er din lastebil

Trucks designet for å holde en bestemt mengde vekt . The US Department of Transportation National Highway Traffic Administration tyder sjekke brukerhåndboken for den maksimale vekten kjøretøyet kan holde.
Får nok søvn

Omtrent 100.000 ulykker er forårsaket av føreren hvert år, ifølge National Sleep Foundation. Omtrent 1550 mennesker dør hvert år på grunn av disse krasjer. Hvis du føler deg lei, stoppe kjøring for natten eller ta en lur ved å trekke bilen over til siden av veien.
Hold deg hydrert

Staying hydratiserte kan forbedre konsentrasjonen, ifølge The Journal of American College of Nutrition. Ha en flaske vann med deg i lastebilen din og prøve å ta en drink av og til. Dette vil bidra til å forbedre konsentrasjonen, noe som reduserer risikoen for å få inn en ulykke.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143552.html

Previous:
Next:

Trucks