Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan øker jeg Hestekrefter på John Deere traktorer?

Gitt uforutsigbarhet været, en volatile økonomi og strammere statlig regulering, er dagens bonde alltid på utkikk etter måter å være mer produktiv med mindre investeringer. Å øke omfanget av landbruket utgang krever normalt bruker på større traktorer og redskaper, kan avkastningen som ikke umiddelbart materialisere seg. Alternativt, bedre effekt og drivstofføkonomi av en gård nåværende John Deere flåte reduserer den finansielle risikoen tatt for å utvide innhøsting. Legge hestekrefter (hk) til traktoren motoren vil legge til rette for denne utvidelsen. Du trenger
Chip tuning boks
Maksimal flyt luftfilter
turbolader
Vis flere instruksjoner
en

Vurdere hestekrefter krav for å avgjøre om motor eller traktor erstatning er av bordet. Utelukke dobling hk, for eksempel, uten erstatning.
2

sjekke motoren luftfiltre, og erstatte dem med de anbefalte tider. Installer maksimal flyt filtre hvis tiden fraværende, som hindringer for luftstrømmen kan redusere motorytelsen opp til 15 hk. Ivareta eksosmanifolden på samme måte.
3

Installer en John Deere, eller kompatibel, turbolader, noe som vil presse en større konsentrasjon av luft gjennom motoren sylindere, og dermed bedre hestekrefter kapasitet opp til 50 hk.
4

Fest en chip tuning boks, eller makt boksen, til diesel common rail trykksensor, som regulerer trykket fra drivstofftanken til å pumpe. Juster enheten slik at sensoren åpner for større skyvekraft, noe som kan øke hk med 25.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143606.html

Previous:
Next:

Trucks