Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Informasjon om hvordan å sette en Wooden Floor Board i en Ford Truck Bed

Fra de klassiske avrundede linjer av de tidlige Ford Trucks av trettiårene og førtiårene, til torget nosed F-serien på slutten av 60-tallet og tidlig 70-tallet, Ford lastebiler er blant de mest gjenkjennelige amerikanske klassikere. I tillegg til mekanisk og karosseri, er ett av kjennetegnene på en grundig restaurering oppmerksomhet på detaljer. En av disse detaljene som kan bli oversett kan gjøre en stor forskjell i siste finish av lastebilen: installasjon av en ny tre bed kit. For å gjøre prosjektet enkelt, kjøpe en tre seng kit for modellen av lastebilen du planlegger å gjenopprette. Du trenger
Bed wood kit for Ford inkludert maskinvare
Impact pistol
bajonettsag
lirke bar
Hammer
Drill
Impact Gun
Show Flere Instruksjoner
en

Skjær hodene fra boltene som holder de originale gulvbord på plass med en bajonettsag. Gjøre kutt på undersiden, over mutteren. Trykk boltene opp gjennom sengen med en hammer og dra dem løs med klo slutten av hammer.
2

Ta ut de gamle styrene og metall seng strimler med en lirke bar, hvis det er nødvendig. Begynn i midten av sengen og jobb deg ut.
3

Sand rammen av sengen med 100 sandpapir for å fjerne rust og avleiringer. Prime rammen med spray primer og la etiketten anbefalte tiden for tørking.
4

Monter de to utenfor kanten delene først. For senger med ingen eksterne skjermer får du fire cut stykker på hver side, to bak førerhuset foran hjulet godt og to bak den foran bakluken. For senger med store eksterne skjermer, de to utenfor styrene passe inntil glatt seng. Lirk vinkelen trimme litt opp, etter behov, for å passe styrene på plass.
5

Mark og bore hull i bordene der et hull vises i metall vinkel trim. Bruk en 3/8 tommers bit.
6

Monter de resterende senter styrene i henhold til diagrammet som følger med kit, Space dem om ¼ tomme fra hverandre, med seng stripe skruehullene viser i avstand mellom bordene. Installer sengen strimler, en mellom hvert par av boards, ved å montere brettet over kanter i sporene kutte i de lange kantene av sengen boards.
7

Sett en bolt i hvert hull i vinkelen trimme rundt kanten av sengen og i seng strimler mellom bordene. Vær sikker på at den lille firkanten under bolt hoder passer i det firkantede hullet i hver stripe.
8

Thread en mutter og skive på hver bolt fra undersiden av bilen. Stram hver bolt med en slagbormaskin for å sikre at de er tettsittende.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143312.html

Previous:
Next:

Trucks