Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan bytter ut den fremre bremseklosser på en GMC Yukon

GMC Yukon deler mye av sin mekaniske design med andre lastebiler og SUVer bygget av General Motors Corporation. Dette åpner for billigere deler produksjon og utskifting, siden mange deler er utskiftbare mellom lastebil modeller. Dette er tilfellet med Yukon bremsesystemet, og mange av deler og service prosedyrer som kreves for å erstatte bremseklossene er identiske med de som brukes i andre General Motors lastebiler av sammenlignbare modell år. Du trenger
bremseklosser Kalkun baster
Floor jack
hjulmutternøkkel
Plastic skuffen
Brake renere
Stor C-klemmen
Stor hex fastnøkkel sett
Box fastnøkkel satt
Empty 16 unse flaske
bremsekloss anti hvin sammensatte
Vis flere instruksjoner
en

Block bakhjulene ved å plassere bremseklosser bak dem.
2

Løft hetten av bremsevæske reservoaret og bruke kalkun baster å fjerne ca 2/3 av væsken. Plasser væsken i flasken og skru på lokket for å kvitte seg med senere. Sett på Væskebeholderen cap.
3

Bruk hjulmutternøkkel å løsne de fremre hjulmutterne på begge sider av bilen, men ikke fjerne dem. Bruk gulvet jack å løfte lastebilen på den ene siden, og plassere en jack stå under rammen rail. Senke bilen på støttebenet, og gjenta løft prosessen for den andre siden av lastebilen.
4

Fjern hjulmutrene fra begge hjulene, og fjerne hjulene. (Arbeidet med kun én brems fastsettes til et tidspunkt fra dette punktet, slik at en brems sett vil forbli montert for fremtidig referanse hvis nødvendig.)
5

Sett dryppformen under bremsen forsamlingen til å være jobbet på, og spray hele forsamlingen med brems renere før skitt og bremsestøv er fjernet.
6

Sett C-klemmen over bremsekalippernes med vri håndtaket slutten på utsiden av bøylen . Sett klemmen, slik at skruen enden av klemmen ligger mot den ytre side av det synlige bremsekloss. Stram klemmen sakte å komprimere bremsekalippernes, og stoppe når du ikke lenger kan se bøylen komprimere. Kontroller fluidreservoaret periodisk under prosessen for å sikre at det ikke overhøringen. Hvis væsken blir for høy, kan du bruke kalkun baster å fjerne mer væske.
7

Bruk en hex fastnøkkel til å løsne lav tykkelse montering bolt (finnes på innsiden nederst på bøylen). Med bolten fjernet, vippe bøylen opp og bort fra bremse rotoren å eksponere bremseklossene.
8

Inspiser bremseklossene og merke deres posisjonering. Løft bremseklossene fra fjellet og kaste dem bort.
9

Løft tynne metall stopperne ut av sporene på fjellet og undersøke dem for skjevheter eller skader. (Skadede stopperne må erstattes med nye. Uskadede stopperne kan gjenbrukes.)
10

Påfør et tynt lag med anti hvin compound til ryggen av nye bremseklosser og la den satt opp for fem minutter.
11

Installer stopperne inn i fjellet ved å skyve dem inn i sine posisjoner. Bruk fremdeles montert bremsen satt på den andre siden av bilen som referanse hvis det er nødvendig for å fastslå riktig posisjonering.
12

Installer indre bremsekloss ved å trykke den på plass på innsiden av fjellet. Gjenta prosessen for den ytre bremsekloss.
13

Tilt bremsekalippernes ned i posisjon over bremsekloss forsamlingen. Smør lav tykkelse bolt med brems fett og sett den inn i bøylen. Trekk til bolten fast med hex fastnøkkel.
14

Gjenta trinn 5 til 13 for bremsen forsamlingen på den andre siden av lastebilen.
15

Skift hjulene på kjøretøyet og installere slepe nøtter. Trekke til mutrene for hånd.
16

Senk bilen og stram til mutrene fast med hjulmutternøkkel. Toppen av bremsevæske å bringe den opp til det nivået som er angitt på reservoaret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141034.html

Previous:
Next:

Trucks