Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan bygge en Wood Truck Tool Box

Bygg en tre lastebil boksen selv, og du kan ikke gå galt på dimensjonene. Høyden på de fleste eksisterende kjøretøy bokser er 5 eller 6 inches over sidene av sengen. Denne bredde er begrenset til bredden av sengen. Men ser du ikke mange lastebil bokser som dekker hele lengden på sengen med mindre de er tilpasset bygget. Du kan legge til en skuff som glir fra den ene siden av boksen til den andre eller skape rom inne til å holde spesifikke verktøy. Du trenger
to stykker av 14-by-70-by-3/4-inch kryssfiner
Framing kvadrat
Jigsaw
trelim
fire stykker av 13 1/2- by-5-by-3/4-inch kryssfiner
Variabel hastighet drill
Phillips head skruen tips
en 1/4-tommers gips skruer
fuktig klut
to stykker av 13 1 /2-by-9-by-3/4-inch kryssfiner
en bit av 13 1/2-by-58 1/2-by-3/4-inch kryssfiner
tre skjulte hengsler
2 biter av en-by-2-av-58 1/2-inch trelast
en bit av 13 1/4-by-29 1/4-by-3/4-inch kryssfiner
1 1/4 -tommers padle litt
Sandpapir
Vis flere instruksjoner
en

Legg de to bitene av 14-by-70-tommers kryssfiner (foran og bak) på sagkrakker. Mål fra 14-tommers kant og lage et merke på langsiden på fem inches. Fra samme hjørne, lage et merke på 14-tommers kant på 9 inches.
2

Sett framing square på 5-tommers mark og tegne en 9-tommers linje. Deretter satte firkant på 9-tommers mark og trekke en 5-tommers linje. Skjær linjene med en stikksag. Gjenta dette på den andre enden av denne stykke kryssfiner samt andre stykke kryssfiner
3

Påfør lim på 13 1/2-inch kanten av to av fem. - tommers biter. Sett de resterende fem-tommers biter på lim og fest dem med gips skruer for å danne en "L." Plasser disse to stykker på endene av baksiden av lastebilen. Rydd opp overflødig lim med en fuktig klut.
4

Ha litt lim på langsiden av de 9-tommers biter. Fester den til undersiden av 5-tommers stykke med gips skruer. Deretter kjører en dråpe lim på 13 1/2-inch kantene av 58 1/2-inch stykke (bunnen av boksen). Fest den mellom 9-tommers biter på hver ende av ryggen med gips skruer. Være sikker på å rydde opp limet som før.
5

Kjør en perle på 3/4-inch kantene vendt opp. Plasser fronten på brikkene og fest dem med gips skruer. Snu forsamlingen over slik at fronten vendt ned og sikre den tilbake til endene på samme måte.
6

Sett en brikke i 58 1/2-inch trelast mellom og på toppen av de 9-tommers sidepieces. Spor lengden av trelast på innsiden av lastebilen boksen. Fjern den, spre litt lim mellom linjene og sikre trelast med gips skruer. Rydd opp overflødig lim med en fuktig klut. Gjenta dette på motsatt side.
7

Stå tuck boksen oppreist. Installer de skjulte lokket hengsler til toppen og lastebilen boksen i henhold til produsentens instruksjoner. Bor et en 1/4-tommers finger hull ca 1 cm fra endene av 29 1/4-tommers kryssfiner (brett). Sand omkretsen av hullene med sandpapir.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141134.html

Previous:
Next:

Trucks