Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

1996 Ford Truck Starte System Feilsøking

Feilsøking start systemet på en 1996 Ford lastebil kan ta en rekke former som problemet ikke kan være med starteren, men i en annen område av lastebilen. Noen ganger interne komponenter rett og slett slites ut fra overforbruk. Et vanlig problem er at tilkoblingene løsner eller defekt. Kontroller at batteriet fungerer og er fulladet før du begynner å feilsøke. Noen ganger kan en dårlig start er faktisk en dårlig batteri. Du trenger
Volt meter
Wrench
Vis flere instruksjoner
en

undersøke og teste batteriet. Kontroller at kablene er riktig festet til batteriet. Hvis batteriet ikke er fulladet deretter lade det. En løs batteri ledning kan lett føre til en lastebil for å ikke starte. Rengjør polene på batteriet og kablene hvis de har blitt korrodert eller slitt.
2

Sjekk dynamoen, hvis et klikk høres når bilen startes. Generatoren omdanner motorkraft til elektrisk kraft. Hvis bilen er å klikke når det skal snu problemet kan være med dynamoen.
3

Sjekk sikringene. Sikringsskapet bør være plassert på førersiden under rattstammen og dash trim panel. Kontroller at alle sikringene arbeider. Bytt dem om nødvendig.
4

Sjekk tenningslåsen wire. Bryteren ledning er på relé "S"-terminalen. Test det ved hjelp av et voltmeter. Prøv å starte bilen mens testing, og dette vil kreve en assistent. Den volt meter skal registrere et signal. Hvis er ikke så deretter starte motor kan ha et problem. Hvis den ikke gjør det så starteren wire eller tenningslåsen må byttes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144165.html

Previous:
Next:

Trucks