Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Typer lastebil Freights

Den vanligste måten å sende frakt fortsetter å være med traktor trailer. Mens det er hundrevis av lastebiltransport selskaper i USA , ikke alle yte tjenester for å overføre alle typer gods . Forstå de viktigste typer gods og hva dine behov er vil hjelpe betraktelig i søket etter et transportselskap . LTL

LTL står for " mindre enn lastebil last ", og er den vanligste typen av frakt . Ved hjelp av en lastebil firma å sende en LTL belastning er vanligvis den mest kostnadseffektive måte å sende gods og de fleste USA-baserte lastebiltransport selskaper tilbyr LTL tjenester. LTL tjenester er mest brukt for godt pakket gods som veier opp til 8000 pounds .
TL

TL står for " lastebil last " og er frakt som veier mer enn 8000 pounds eller tar opp mesteparten av plassen i en traktor trailer . De fleste TL belastninger blir plukket opp og levert av samme lastebil. I motsetning til en LTL last lastebil, har en lastebil som leverer en TL belastning bare å stoppe på et sted å levere sin last . Dette gjør leveringstid for TL raskere enn LTL leveranser .
Air Truck

For gods som er skjøre eller ømfintlige , er Air Truck tjenester ofte brukt . Disse lastebilene gir en jevnere gange , noe som bidrar til å hindre skipsfart skader og potensielle tap . Selv om dyrere enn andre typer gods , er Air Truck frakt et tryggere valg når du sender delikate stedene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143385.html

Previous:
Next:

Trucks