Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Juster Toe på en F150

Justere tå av en Ford F-150 er dekkene er den delen av justeringen prosess der du endrer innover og utover vinkel på dekkene. Toe er betegnelsen som brukes for å beskrive den vertikale justeringen av dekkene i forhold til kroppen av kjøretøyet. Kjøring med ikke er justert riktig tå kan føre til hjul, rim og aksel skade. Kontroller og juster tå av F-150 for å holde dekkene riktig justert. Før du justerer tå, les Ford F-150 bruksanvisningen og gjennomgå de anbefalte tå spesifikasjoner for forsvarlig håndtering. Du trenger:
Bil knekt
Jack står
Hvitt kritt
Liten skrustikke
Målebånd
Skiftenøkkel
Vis flere instruksjoner
1

Park F-150 på et flatt underlag, for eksempel en sement innkjørsel eller garasje gulvet.
2

senter rattet så dekkene kjøres parallelt med lastebil kropp.

3

Jekk opp fronten rett dekk så det er to inches av bakken. Plasser en jack stå under høyre side av kjøretøyet.
4

Grip et stykke hvitt kritt i en liten skrustikke så en halv tomme for kalk stikker fra skrustikke. Plasser skrustikke under fronten riktige dekket slik at kritt berører midten av dekket.
5

Start lastebil og forsiktig berøre foten til gasspedalen. Spinne dekkene sakte. Som dekkene spinn, vil kritt markere en linje på forsiden riktige dekket.
6

Slå av lastebilen. Senk lastebil og gjenta med den fremre venstre dekk.
7

Plasser enden av et målebånd på forsiden av høyre foran dekk på krittstrek. Utvide målebåndet til fronten på forsiden venstre dekk på krittstrek. Ta opp målingen. Gjenta med ryggen av dekkene. Ta opp målingen. Målingene bør være den samme. Hvis de ikke er det, justere pressbolt til riktig justere tå.
8

Løsne låsemutteren på tie rod med en skiftenøkkel. Bare løsne det nok slik at tie rod kan justeres.
9

Grip flat spot av tie rod med en skiftenøkkel og flytte den inn og ut til riktig tå er nådd. Mål avstanden mellom kritt markerer jevnlig for å sikre riktig justering.
10

Stram låsemutteren på tie rod.
11

Fjern bukker og lavere lastebil fra kontaktene.
12

Gjenta med bakhjulene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144624.html

Previous:
Next:

Trucks