Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan male en F-150

Ford F-150 er en full-size pickup lastebil som er ideell for lasting og transport av materialer, krysser ulendt terreng på en byggeplass eller andre utendørs arbeidsmiljø, eller hale båten til innsjø for en dag med avslapping. På grunn av sine mange bruksområder, til slutt kan det være lurt å male bilen, enten som en mindre touch-up eller en større, full-skala maling jobb. Før du begynner denne prosessen, planlegge deretter å sikre din pickup vil se like bra ut som det gjorde da den forlot showroom gulvet. Du trenger
Opptil 1 gallon billakk
Replacement paneler for alle delene høye i rust
Metall, sveiser, klemmer, spot sveising kutter og grinder (for mindre erstatning patcher)
Flytende rusthemmer
Hammer og dolly
Body filler og sander (håndholdt og /eller blokk sander)
maskeringstape, papir og søppel poser
Primer
HVLP (høyt volum, lavt trykk) maling pistol
hansker, vernebriller, verneklær og åndedrettsvern
Vis flere instruksjoner
en

Finn maling koden for F-150 hvis du har tenkt å matche pickup opprinnelige maling. Koden, på en etikett på den indre jamb av førersiden dør, er en to-sifret nummer og /eller serie av bokstaver som er oppført etter noen form for ordene "utvendig maling." Kontakt en lokal Ford forhandler eller autorisert lakkleverandør å kjøpe maling.
2

Fjern eventuelle deler av F-150 som viser en viss grad av rust før du begynner maling jobb. Enten skifte hele delen hvis rust er omfattende, eller (hvis du har erfaring, materialer og verktøy) dikte erstatning patcher med bruk av metall, en sveiser, klemmer, spot sveising kutter og grinder. For mindre rust tilfeller behandle området med flytende rust inhibitor.
3

Rett ut eventuelle bulker eller andre feil i panelene, enten med en hammer og dolly (for større bulker) eller ved bruke sparkel (mindre bulker) og bruke en slipemaskin for å glatte ut finish, gjenta prosessen om nødvendig inntil fornøyd.
4

Dekk til alle områder av F-150 som ikke vil bli malt, men er i nærhet til områder som vil være, spesielt frontruten eller andre vinduer, på papir holdes på plass av maskeringstape. Plasser søppelsekker over felger og dekk hvis du skal male rundt dem. Når du er ferdig, legg på et lag av renere til de områder av lastebilen skal males, og tørk dem med en klut for å fjerne oljer, støv og annet rusk.
5

Påfør et strøk med primer til noen paneler hvis du starter fra scratch med en eller flere hele paneler for å forsegle kroppen av lastebil fra maling og sikre at malingen vil ha en konsekvent, glatt overflate.
6

Bruk en HVLP maling pistol, komplett med trykkregulator og olje og vann separator, å påføre malingen med et langsomt, frem-og-tilbake bevegelse, med en liten overlapping mellom passerer. La malingen tørke ordentlig før du flytter din lastebil og utsette det til elementene, og før voksing eller vaske det.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144625.html

Previous:
Next:

Trucks