Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Ford 1100 traktor Spesifikasjoner

Ford 1100 traktor ble markert i løpet av de årene av 1979 og 1982 og var en oppgradert modell fra 8700 motstykke. 1100 er en ideell maskin for oppdrett og landbruk entusiaster, så den kan taue tunge maskiner med sine to-hjul og firehjulstrekk evner. Traktoren ble produsert av Shibaura Company i Japan. Men det ble kjøpt av Ford som distribueres bilen. Å vite spesifikasjonene til denne traktoren vil gjøre deg i stand til å bedømme om det kan brukes for dine spesifikke behov. Utvendig og hjul Spesifikasjoner

Ford 1100 har en akselavstand som måler 48 inches. Den fremre dekk måler 4 av 12 inches og den bakre dekk måler 7 av 16 inches. De større rygg dekk tillate større driving kontroll på ujevne og grove overflater. Traktorens forhjul inneholder ca 36 inches av mønsterdybde, mens de bakre dekk har 41 inches av mønsterdybde, noe som åpner for lengre levetid på dekkene. Bønder kan også nyte traktorens bakhjulsdrift, som bruker ca 13 hestekrefter.
Motor og girkasse Spesifikasjoner

Traktoren er utstyrt med en dieselmotor som inneholder to sylindere og ble produsert av Shibaura av Japan. Motorens kjølesystem inneholder ca 201 liter kjølevæske, mens olje-systemet har maksimalt 20 liter olje.

Ford 1100-tallet overføringssystemet er manuell, som fremhever 10 forover og to gir bakover. Traktoren kan reise i hastigheter mellom 7 og 16 mph.

Alternativer

Ford 1100 traktor kan kjøpes med tilleggsutstyr som inkluderer en klippeaggregatet , en snøfreser, en front-end loader og en traktorgraver. Disse vedleggene vil øke evnene traktoren kan utføre, for eksempel fjerning av snø, plenklipping og haling av store deler av landbruksmaskiner.
Utvendig Spesifikasjoner

Traktoren har en maksimal vekt på £ 1131. og står i en høyde av 79 inches. Høyden på traktorgraver transport er ca 80 inches og bilens bakkeklaring måler 9,7 inches.

1100 traktor også er utstyrt med en loader som drives av et hydraulisk system. Lasteren har evnen til å bære rundt £ 540. og kan dumpe lasten innen fire sekunder. Bøtten er i stand til å løftes til høyder på 70 inches, hvor det tar omtrent 6 sekunder for å nå fra bakkenivå. Lasteren er 40-graders vinkel gir også operatørene enkelt manøvrere nyttelast på vanskelig tilgjenglige steder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143476.html

Previous:
Next:

Trucks