Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan legge ved en trailer til en Pickup

Pickup lastebil uhell kan hale mange ting, blant tilhengere, campingvogner, båter eller noe annet som kan feste til stikk. Den vanligste type vanskelighet er ballen mount, som kommer festet til støtfangeren på de fleste lastebiler. Noen lastebiler har femte hjulet uhell knyttet til sengen som kobles til tilhengere på en annen måte. Femte hjulet uhell kan trekke tyngre last enn en ball mount, men er mindre vanlig siden de tar opp plass på lasteplanet. Instruksjoner
Ball Hitch
en

Tilbake lastebilen opp slik Kulekoplingens er sentrert under trailer kroken. Du trenger ikke å line opp perfekt, akkurat nært nok slik at når du senker tilhengeren, vil det falle ned på tilhengerfestet.
2

Gå til baksiden av bilen og slå sveiv jack holder opp traileren for å senke det sakte på tilhengerfestet. Du må kanskje stå på toppen av tilhengerfestet og forsiktig sprette for å få traileren å falle på den riktig.
3

Vend låsen på toppen av hengeren for å låse den til tilhengerfestet og deretter skyve splinten gjennom hullet på låsen. Dette vil hindre at det spretter opp og ned, og muligens kommer av tilhengerfestet mens du kjører.
4

Hook sikkerhetskravene kjedene til baksiden av lastebilen. Kryss sikkerhet kjede på venstre side av tilhengeren til høyre hook på lastebilen, og retten kjeden til venstre side av lastebilen.
5

Plugg nødstopp ledningen inn på baksiden av lastebilen. Deretter kobler det elektriske systemet inn i baksiden av lastebilen slik at signalet lysene på tilhengeren funksjonen med lastebil.
Fifth Wheel
6

Flytt stikk plate under skjøteanordning hode ved å heve eller senke svingeskiven uttaket slik at tilhengeren er over lasteplanet. Åpne slusene på femte hjulet slik at kingpin kan engasjere stikk.
7

Senk bakluken på lastebilen slik at den ikke treffer trailer. Tilbake lastebil opp sakte slik at kingpin justerer og engasjerer med koblingen på tilhengerfestet.
8

Lukk lås og sikkerhetslås, inkludert splinten i femte hjulet for å sikre stikk til tilhengeren . Lukk lastebilens bakluke.
9

Plug det elektriske systemet på tilhengeren inn i baksiden av lastebilen slik at signallys fungere skikkelig. Også sikkert koble den breakaway ledningen fra traileren til baksiden av lastebilen. Hev knekt under traileren og fjern bremseklosser fra hjulene hvis du har dem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143868.html

Previous:
Next:

Trucks