Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hva er en Bumper Hitch Trailer ?

Tilhengere brukes i arbeid , camping og dusinvis av andre ting. Å taue tilhengere trygt , slepet bilen og tilhengeren må være kompatible. To grunnleggende typer uhell er brukt for slep - hale : bumper- stikk og femte hjulet . Støtfangere og Ball - uhell

bumper- stikk trailer festes til en støtfanger stikk . En støtfanger stikk festes under bakre støtfanger. Støtfanger uhell kalles også ball- uhell , fordi trailer- stikk festes med en metall kopp over støtfangeren stikk ball , slik at fri rotasjon fra side til side , og rom for vertikal bevegelse under kjøring.
Bumper vs Femte hjul

Bumper stikk tilhengere har hengerfeste montert frem av kroppen av tilhengeren på en metall A- frame . Femte hjul stikk tilhengere ha en del av traileren ovenfor selve stikk , som monteres på en dreibar sokkel montert på sengen av en lastebil .

Relative fordeler

fordelene med femte hjul rigger er at slepet kjøretøyet har større trekkraft og tilhengeren kan ikke påvirke så lett . Fordelene med en støtfanger stikk trailer er at den kobler og kobler lett , og en støtfanger stikk kan installeres på nesten alle kjøretøy .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143222.html

Previous:
Next:

Trucks