Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan bygge din egen Ladder Rack for en pickup lastebil

For en stige rack som passer din pickup lastebil som du vil ha det til, bygge din egen ut av tre. Behandlet trelast er det beste valget for alle utendørs prosjekt, men for de som ikke ønsker å bruke behandlet trelast, være sikker rann ut til stigen racket før du installerer den på pickup din. Male stativet for å matche din lastebil, eller bruke vann fangstskuta med jevne mellomrom for å gi tilstrekkelig beskyttelse mot elementene. Du trenger:
1-by-4-av-96-tommers trelast, 4 stykker selg Electric gjæringssag
2-by-4-av-96-tommers trelast, seks stykker
Kombinasjon kvadrat
variabel hastighet drill
Phillips skrue tips
Deck skruer, to-tommers, 16 stykker
Deck skruer, 2 1/2-inch, åtte stykker
lastebil rack-klemmer , 10
Vis flere instruksjoner
en

Cut basen, stabilisatorer og innlegg. Ta måling fra baksiden av førerhuset til innsiden av luken for baseenheten stykker og stabilisatorer. Skjær fire stykker fra 1-by-4-av-96-tommers trelast med elektrisk gjæringssag. Målt fra toppen av sengen til den over førerhuset og tilsett 12 inches. Skjær fire innlegg fra to-by-4-av-96-tommers trelast med elektrisk gjæringssag.
2

Mark basen stykker for innleggene. Legg to av kuttet en-av-4s på et arbeidsbord og merk dem som base stykker. Målt fra begge ender av basen delene, og merkene på 4 og 5 1/2 inches. Sett kombinasjonen firkanten på merkene og trekke en linje på tvers av trelast.
3

Fest innlegg til basen stykker. Stå basen brikkene på sine smale sider og legg et innlegg mellom linjene trukket på dem. Fest innlegg til basen stykker med 2-tommers dekk skruer.
4

Space innleggene ut og sikre stabilisatorer. Mål avstanden mellom stolpene på basen stykker og plass topper av innleggene tilsvarende. Lag et merke på de innleggene som er seks inches fra toppen av innleggene. Sett de resterende en-av-4s på undersiden av merket og fest dem til stolpene med de to-tommers dekk skruer.
5

Mål og kutte tverrforbindelser. Ta måling fra utsiden av sengen på en side av kjøretøyet til utsiden av sengen på motsatt side. Klipp to stykker fra to-by-4-av-96-tommers trelast med elektrisk gjæringssag.
6

Installer keipene. Stå stikkerne oppreist. Plasser en av tverrforbindelser på en av sine smale kanter på toppen av stabilisatorene mellom stolpene. Fest det til stolpene med de to 1/2-inch dekk skruer. Gjenta dette med den andre crosspiece.
7

Fest stativet til lastebilen. Få noen til å hjelpe deg å plassere stigen rack på pickup lastebil. Klemme det til sengen med fem lastebil rack-klemmer på hver side av sengen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141496.html

Previous:
Next:

Trucks