Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan til Store Oil Drain Pans i en lastebil Shop

En lastebil verksted er sikker på å bli fylt med elementer som er fettete og fet. Oljetapping kokekar er avgjørende for lastebil butikker, fordi lastebiler krever regelmessige oljeskift. Riktig oljeavtappingsbeholder lagring gjør lastebil bilverksteder mer organisert og tryggere for alle fordi alle elementene er satt på et angitt sted. Riktig oppbevaring hindrer også sannsynligheten for å skli og falle på uforsiktig oljesøl. Du trenger
Stor beholder for brukt motorolje
trakt
Cat søppel
Push broom
Drop klut
Wooden pall
Vis mer Instruksjoner

en

Hell brukt motorolje fra oljeavtappingsbeholder inn en stor lagringsplass container som skal resirkuleres. Hvis et avløp pan ikke har en pour tut, bruk en trakt for å lede oljen inn i beholderen.
2

Spread kattesand eller kommersielle olje absorber løpet oljesøl der du endret oljen. Dette vil absorbere oljen fra gulvet og hindre slips i butikken.
3

Sweep opp fet kattesand med en sopelime og kast av kullet.

4

Spre en stor dråpe klut i det området du har angitt for lagring av olje renne panner. Området skal være lett tilgjengelig, men utenfor høyt trafikkerte områder.
5

Plasser en trepall over dråpe klut for å holde oljen renne panner. Trepallen vil heve avløpet panner og duken vil inneholde olje drypper.
6

Stack dine oljetappepluggene panner på toppen av trepaller som starter med den største pan på bunnen og den minste pan på toppen.
7

Endre dråpe klut regelmessig som de oljedrypp bygge opp på kluten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142391.html

Previous:
Next:

Trucks