Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan måle Klasser ved Gaffeltrucker

Gaffeltruck kommer i en rekke størrelser, konfigurasjoner og vektløfting evner. Deres primære bruk innebærer å løfte tunge og uhåndterlige gjenstander, deretter overføre lasten til stasjoner eller steder i varehus, butikker, hangarer eller byggeplasser. De to vanligste gaffeltrucker er i bruk har enten elektriske motorer for innendørs bruk, eller forbrenningsmotorer som kan kjøre på flytende drivstoff. Gaffeltrucker er definert i henhold til klasse, som viser deres ulike strukturelle konfigurasjon, størrelse og lastbærende grenser. Kopiering stemplet informasjon utenfor identifikasjon plate med penn og papir gir den beste måten å kategorisere et bestemt gaffeltruck. Du trenger
Blyant og papir
Vis flere instruksjoner
en

Identifiser klasse I gaffeltruck som å ha en elektrisk motor. Flere klassen en gaffeltruck modeller har ulike løft koder, og du kan bestemme visuelt løft kode 1 som en stand-up bak rytter. Kode 4 vil ha tre faste hjul med en sit-down konfigurasjon. Kode 5 har fire polstrede hjul, en counter-balansert ramme (vekt bak), og har en sit-down sete. Kode 6 vil være en motvekt typen, full sete rytter med enten luft eller solide dekk. Skriv ned typeskiltet informasjon.
2

Identifiser klasse II gaffeltruck som å ha en elektrisk motor, og har en smalere ramme konfigurasjon for midtgangen tilgang. Løft kode en har en høy lift skreve støtte ramme, fire hjul og en sit-down konfigurasjon. Kode 2 har en plukktruck plattform. Kode 3 har rekkevidde-type utriggere, mens de andre utformninger omfatter side-lasteren plattform, side-belastning, high-lift, turret type og lav-lift pallen og plattformdesign. Alle klasse II gaffeltrucker har pneumatisk eller solide hjul.
3

Identifiser klasse III gaffeltrucker med sine elektrisk motor, og primært hånd lastebil design. De kan ha opptil seks solide hjul, fire hjul eller tre svingbare hjul. De har håndtak, utstyrt med fart og løft kontroller. De brukes i trange områder, hvor de kan dreie og vri innenfor et stramt radius. Klasse III gaffeltrucker er stort sett gå-along modeller, med unntak av kombinasjonen rider-walkie. De har opp til åtte heis kode typer, som er preget av sin pallen og plattform design.
4

Identifiser klasse IV truck etter sin forbrenningsmotor. Motoren kan komme i forskjellige drivstoff alternativer, som bensin, diesel eller propan. Klasse IV gaffeltrucker er blant de vanligste og regelmessig brukt gaffeltrucker i bransjen. De har full-ride evne, utstyrt med solide pute dekk og pallegafler som kan utvide opptil 20 meter høy. Klasse IV gaffeltrucker har tunge motvekter innlemmet i baksiden av rammen, under og bak motoren.
5

Identifiser klasse V truck etter sin forbrenningsmotor. Drivstoff alternativer inkluderer diesel, bensin og propan. Klassen V ligner klasse IV i pall og plattform design, har store pallegafler. Den har full ridning evne, men er utstyrt med luftfylte dekk, som hjelpemiddel den i reiser over semi-ulendt terreng. Den store motvekten sitter bak og under bakmontert motor.
6

Identifiser klasse VII truck etter sin større forbrenningsmotor, vanligvis drevet av bensin eller deisel drivstoff. Klassen VII forlift har en veldig stor ramme med ekstra fjæring, og en tung, bak-mount motvekt. Den brukes utendørs på ujevnt underlag, eller naturlig uforstyrret terreng. Dekkene er typisk pnuematic og overdimensjonert, med fronten par ganger betydelig større enn de steiler. De har fullt ridning evne, ofte utstyrt med lukkede drosjer, eller offset drosjer. Den vertikale mast, front-lasting bom-og lastebil-trailer design er de mest vanlige.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144627.html

Previous:
Next:

Trucks