Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan sikre Cargo i Boks Lastebil

En boks lastebil eller flyttebil er en stor ressurs for transport av materialer. Enten du skal flytte og trenger å transportere eiendeler, eller du har brukt en dag våren renhold, kan du laste elementer inn i lastebilen og hale dem til din destinasjon. Materialer er helt lukket og beskyttet på alle kanter, slik at de ikke utsettes for været. Men tar sikring av elementene i ryggen mer enn bare gjette arbeid. Du må sørge for at elementene flyttes så lite som mulig, slik at skifte i vekt ikke påvirker kjøringen din. Følg disse trinnene for å sikre elementer er sikret, minimere bevegelse under kjøring. Du trenger:
Kartongene
plast binger
Tape
Dolly
Moving tepper
Bungee ledninger
Cargo net
Vis flere instruksjoner

en

Organiser beholdningen av elementer som må passe inn i lastebilen. Kategorisere elementer inn i ulike grupper basert på vekt og størrelse. Noter de tyngre elementer. Disse vil bli lastet inn i lastebilen først.
2

Plasser mindre elementer i pappesker eller plast beholdere. Ikke plasser små, løse gjenstander i bilen, da disse er sannsynlig å skifte under kjøring. I stedet plasserer dem med andre småting i pappesker eller plast beholdere. Brett opp bokser og tape dem stengt, og plassere lokk på all plast binger.
3

Place flytter tepper langs bunnen av lastebilen. Dette vil hindre elementer blir ripete.
4

Bruk dolly å ta store, tunge elementer inn i lastebilen, og stable dem mot bakveggen av lastebilen. Plasser flytter tepper mellom store elementer for å hindre dem fra å gni mot hverandre og får riper.
5

Deretter plasserer lange gjenstander langs sidene av lastebilen. Lå elementer flatt mot bunnen av trucken. Plasser esker og hyller i midten plass av lastebilen, med tyngre bokser blir plassert så langt bak som mulig, mot de tunge enkle elementer. Fyll trucken med kiler materialer tett sammen da dette vil redusere elementer skiftende mens du kjører. Stable elementer på toppen av andre elementer, så lenge de balanserer. Elementer bør ikke precariously balansere på hverandre.
6

Bruk bungee ledninger for å sikre grupper av elementer sammen. Strekke dem horisontalt og vertikalt inne i lastebilen, gruppere elementer foran og bak hverandre, og side om side.
7

Bruk en lastenett å sikre materialer videre. Plasser den over alle materialer for å sikre dem til hverandre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142874.html

Previous:
Next:

Trucks