Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

2007 Silverado Spesifikasjoner

The 2007 Silverado ble utgitt høsten 2006 av Chevrolet divisjon i General Motors. Silverado er Chevrolet full-size pickup lastebil alternativet. Silverado ble introdusert i 1998, men 2007-versjonen har oppdaterte funksjoner for bekvemmelighet, komfort og ytelse. Enten du trenger en lastebil for transport av tung last over røffe veier eller ønsker en lastebil for bykjøring, er Chevy Silverado rustet til å håndtere alle terreng. Ytelse

2007 Chevrolet Silverado lastebil er tilgjengelig i vanlig drosje, utvidet cab og mannskap cab stiler. Motor alternativer inkluderer en 195-hestekrefter, 4,3-liters V6-motor, en 285-hestekrefter, 4,8-liters V8-motor, og en 367-hestekrefter, 6,0-liters V8-motor som kan produsere £ 375-fot dreiemoment. Alle disse lastebilene er utstyrt med en fire-trinns automatisk girkasse. Drivverket typer inkluderer en rear-wheel-drive eller fire-hjulsdrevne alternativer. Regelmessig og utvidet cab lastebiler kommer med en seks-sylindret plante drivverket, mens det er tre drivverket alternativer for V8-modeller, inkludert en FlexFuel alternativ som kan brenne bensin eller E85 etanol drivstoff. Den gjennomsnittlige EPA estimat for drivstofføkonomi er 21 miles per gallon på motorveien og 16 mpg i byen.
Komfort og brukervennlighet

2007 Silverado er utformet for å gi førere og passasjerer med en komfortabel tur. Lastebilene har oppvarming og aircondition. De innvendige alternativene inkluderer strømuttak, nøkkelfri adgang, tilt ratt, skinntrukket ratt, koppholdere, overhead konsoll, strøm låser, elektriske vinduer, cruise control og et kjøretøy informasjonssenter. Frontlysene slå seg på automatisk når det blir mørkt. Stereoanlegget inneholder en CD-spiller, og det er en bil informasjonssenter på dashbordet. Utvendig funksjoner inkluderer tonede vinduer, fullt reservedeler dekk, slep kroker og en heavy-duty batteri.
Safety

2007 Silverado leveres som standard med kjørelys . De sidespeil kan kaste bort for å hindre dem fra å bryte. Speilene er også lett å justere med sjåfør-side-kontroller. De utvendige speilene er oppvarmet for å gi synlighet selv i kalde været. Bakvinduet har også en innebygget defroster. Bilen har sjåføren side og passasjer-sidekollisjonsputer. Fører og passasjer seter har over-the-skulder, to-punkts sikkerhetsseler, og det midterste setet har en hoftebeltet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142525.html

Previous:
Next:

Trucks