Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan endre Clutch i en Ford F-150

The Parts Bin nettsted forklarer at clutch er ansvarlig for overføring av kraft fra motoren, gjennom overføring og drivakselen, til bakhjulene. I en F-150, produserer clutchen det betydelige dreiemoment som er nødvendig for å trekke utstyr eller bevege tunge laster. Å ha en fungerende og effektiv clutch er svært viktig. Når clutchen begynner å bære det vil holde seg eller skli som ikke tillater kraften skal overføres riktig. Det er mulig for en privatperson å bytte ut clutchen på en F-150 så lenge visse trinn blir fulgt. En clutch kit vil gi ny clutch plate, trykkplate og fjærer. Du trenger
F-150 clutch kit
Wrench
Skrutrekkere
Jack
Jack står
Drip pan
Grease
Vis flere instruksjoner

en

Bruk en fastnøkkel til å skru av den negative kabelen fra lastebil batteri. Heve F-150 ved hjelp av en jekk og bukker. Den AutoZone nettsted forklarer at væsken kopling må kobles med et drypp panne plassert under den.
2

Fjern girspaken sammenhengen fra girkasse med en skrutrekker. Koble speedometer og trekk selen for baklyktene. Unbolt drivakselen, fjern overføring montere og balansere overføring på et gulv jack.
3

Bruk en socket for å fjerne trykket plate og dekselenheten. Den AutoZone nettsted forklarer at den enkelte skal fortsette ved å fjerne clutch som består av platen og svinghjul. Plasser den nye clutch fra F-150 clutch kit på plass og stram den til med riktig moment.
4

Påfør et tynt lag med fett på ny clutch når den er i plassert og strammet korrekt. Den AutoZone nettside forklarer at fett bør også brukes på utløserspaken fingre samt sporene i utløserlager.
5

Sett svinghjulhuset før du legger girkasse og drivaksler tilbake i F- 150. Når alle delene er installert på nytt inn i lastebilen master sylinderen må fylles med væske før systemet er luftet. Senk F-150 med den oppjekkbare for å fullføre clutch erstatning prosessen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144251.html

Previous:
Next:

Trucks