Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Spesifikasjoner for en 2001 Ford Ranger Edge

Fords Ranger modellen er en kompakt pickup lastebil som, fra begynnelsen av, er designet for å være pålitelig, solid og kraftig. Linjen først kom på markedet i 1983 og har gjennomgått mindre endringer siden da, inkludert større lastebil senger, motor forbedringer og stilistiske forbedringer. Ranger er fortsatt i produksjon i dag, med sin nyeste 2011-modellen. Målinger

Ford Ranger Edge ble klassifisert som en liten pickup lastebil. Det var 69,4 inches bred, 188,7 inches lang og 64,9 inches i høy. Lastebilen hadde en egenvekt på rundt £ 3085., Med en bakkeklaring på 6,7 inches og en svingradius på 37,74 meter. Internt lastebilen hadde plass til opptil tre personer med 42,4 inches med benplass, 53,8 inches av skulderbredde, hip rom av 52,7 inches og 39,2 inches av headroom.
Motor og drivverk

standard motoren tilgjengelig med Edge-modellen var en 3-liters V-6, som kunne produsere rundt 150 hestekrefter og 185 fot-pounds av dreiemoment. Denne motoren gjorde Edge kraftig nok til å taue opp til £ 6070. eller bære opp til £ 1260. av last. Drivverket var bakhjulsdrift, med en femtrinns manuell girkasse.
Fuel and Economy

Kjører på standard blyfri gass, hadde bilen en liten, 16,5-liters tank. Under optimale forhold, kunne Edge reise 346,5 miles på en enkelt tank av gass. Drivstofføkonomi for bykjøring maxed ut på rundt 15 mpg, bedre til 21 mpg i åpne motorveien reise.
Options

alternativer tilgjengelig på Edge inkludert en automatisk, femtrinns girkasse, cruise control og en lastebil seng extender.
Safety

National Highway Traffic Safety Administration utført på Edge inkludert bare sidekollisjoner, som det oppnådde toppkarakter med fem stjerner. Sikkerhetsfunksjoner var lys for denne modellen, med bare fire hjul blokkeringsfrie bremser kommer som standard. Den har kollisjonsputer, men bare for foran fører og passasjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143218.html

Previous:
Next:

Trucks