Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan du lagrer en pickup lastebil for vinteren

Mange sjåfører i kaldere områder satt sine varme været biler på lager i vintermånedene, og med god grunn. Ifølge en artikkel publisert på Autotroplis.com, biler utsatt for harde vintre vil sannsynligvis oppleve rust, korrosjon, misfarging, sprukken vinyl, nedsatt dekk funksjon og dårlig væske funksjon. Ved å lagre din pickup lastebil skikkelig i løpet av vinteren, vil du være i stand til å nyte det uten problemer når våren kommer. Instruksjoner
en

Record alle endringer du gjør i lastebilen i en notatbok som referanse i løpet av våren. På den måten vil du slippe å dra over og rense din eksosrør på vei til jobb når du tar bilen ut av lagring.
2

Endre lastebilens olje og filter, selv om det ikke er grunn for et oljeskift. La brukte olje i motoren over vinteren vil tillate smuss og urenheter å samle inn og skade motoren.
3

Legg en beholder med drivstoff stabilisator til drivstofftanken. Deretter fylle tanken helt med gass og Joyride i noen minutter, slik at drivstoff stabilisator for å gjøre sin vei gjennom hele drivstoffsystemet.
4

Toppen av alle væsker. Bytt ut sommeren spylervæske med en som ikke vil fryse. Tøm kjølesystemet og fyll den med en frostvæske som vil beskytte den mot rust.
5

Koble fra og ta ut batteriet. Oppbevar den innendørs, med en batterilader for å sikre at det opprettholder sin kostnad i hele vinter.
6

Rengjør innsiden av lastebilen. Dobbeltsjekke under setene for smuler eller matrester som vil tiltrekke gnagere. Vask drosjen og sengs grundig for å fjerne alt støv, skitt og sediment. Påfør voks og beregne god tid til å tørke.
7

Spray utsiden med en rust inhibitor. Bruk WD-40 for å holde alle hengsler og trange hjørner godt smurt.
8

Tørk alle gummi kjøretøy deler med en gummi dressing for å hindre dem fra å tørke ut. Coat noe vinyl i det indre av lastebil med en vinyl konserveringsmiddel.
9

Park lastebil i en ren garasje eller lagerbygg. Mens noen foretrekker å forlate bilen på knekter og fjerne hjulene, dette er ikke nødvendig hvis du bare lagre bilen for et par måneder. Bare overinflate dekkene med 5 til 8 kg. av luft for å holde dem fra å gå flatt.
10

Plug eksosrøret og andre åpninger med stålull for å holde gnagere ut. Legg noen møllkuler under panseret.
11

Sprekk din lastebilens vinduene litt slik at luften sirkulasjon.
12

Dekker ditt lastebil med en pustende tøy kjøretøy cover. Tarps og plast kan felle fuktighet eller riper på utsiden.
13

Ring ditt forsikringsselskap for å finne ut om du er kvalifisert for en forsikring rabatt når du lagrer din bil. Men ikke avbestille din forsikring helt. En parkert bil kan fortsatt lett rulle, falle av knekt eller har et knust vindu.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141894.html

Previous:
Next:

Trucks