Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

1985 Toyota Pick-Up Spesifikasjoner

The 1985 Toyota pickup lastebil ble tilbudt i standard drosje eller ekstra førerhus. Med en drivstofftank som kunne holde 17 liter vanlig bensin, var denne lastebilen i stand til gjennomsnittlig mellom 19 og 23 miles per gallon under bykjøring, og mellom 22 og 28 mpg på motorveien. Ytelse
1985 Toyota pickup lastebil startmotoren inneholdt en allværs-vakt system.

Både standard og ekstra førerhus inneholdt en 2,4-liters forgasser motor med 103 hestekrefter. Elektronisk bensininnsprøytning ble innført for Toyota pickup i 1985, som dunket hestekrefter opp til 116. Den utvidede drosjen var i stand til å nå 190 hestekrefter med en 3-liters motor, og ble tilbudt i firehjulstrekk. Sendevalgene inkludert fire-trinns automatisk eller fem-trinns manuell. Dette var siste året Toyota pickup inneholdt en front solid aksel med bladfjærer.
Utvendig
Dette pickup lastebil inneholdt en krom grill og dørtrekk.

standard 1985 Toyota pickup lastebil var 185 inches i lengde, og hadde en akselavstand på 102,95 inches. Den ekstra cab modellen hadde en akselavstand på 112,2 inches. Begge modellene omtalt firkantede frontlykter, bak defogger og tåkelys. Utvendige farger inkludert brun, rød og marineblå. Slepekapasitet var 3,500 pounds.
Interiør
En tilting, servostyring hjulet var standard på 1985 Toyota pickup lastebil.

monokromatisk fargevalg for 1985 Toyota pickup inkludert lys brun og grå. Tepper omtalt tweed trim og sitteplasser var vinyl med polstret tweed trim. Et stereoanlegg med kassettspiller, luftkondisjonering og kuppel, var kart og dash lys standard funksjoner. Servostyring var også standard for denne pickup lastebil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142895.html

Previous:
Next:

Trucks