Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik installerer FLOWTECH Headers på en Chevy Truck

Mange etter-markedet selskapene produserer elementer for Chevy lastebiler som forbedrer utseende eller øke ytelsen. Jegs er et av disse selskapene, selge Flowtech merkevare av eksos spissen. Overskriften, som kan installeres i et par timer, erstatter lastebilens lager eksos manifolder for å øke hestekrefter samt gi bilen et sporty eksos notat. Du trenger
Skiftenøkkel
Tennpluggnøkkel
Flowtech overskrifter
Vis flere instruksjoner
en

Løsne kabelen fra minuspolen ved å løsne klemmen mutteren med en skiftenøkkel. Løft kabelen fra terminalen og skyve det til side.
2

Fjern tennplugg ledninger fra pluggene ved å ta tak hver ledning på basen og trekke det ut av kontakten. Fjern tennpluggene fra motoren ved hjelp av en tennplugg fastnøkkel. Skyv ledningene ut av veien og satt tennpluggene side.
3

Fjern peilepinnen. Fjern peilepinnen røret ved å fjerne holde bolt med en skiftenøkkel. Dra slangen fra motorrommet og sett det til side.
4

Fjern boltene som holder eksos hodet rør til eksosmanifolden på hver side av motorblokken med en skiftenøkkel. Sett boltene til side. Lagre manifolder for eventuell senere bruk, de FLOWTECH hoder vil gjøre dem overflødige
5

arbeid på den ene siden av motoren på en gang.. Arbeid header pipe opp gjennom motorrommet fra bunnen. Bolt header rør til motorblokken med de originale eksos manifold bolter drevet inn de mangfoldige festehull med en skiftenøkkel. Gjenta dette trinnet for å installere hodet pipe på den andre siden av motorblokken.
6

Fest eksos hodet rør til eksos overskrifter ved å bruke de originale boltene strammet med en skiftenøkkel. Tre tennpluggene tilbake i motorblokken for hånd og stram dem med en tennpluggnøkkel. Skyv tennplugg ledninger tilbake på endene av pluggene til de klikker på plass.
7

Skyv peilepinnen røret tilbake på plass og skru den opprinnelige beholdningen bolt med en skiftenøkkel. Skyv peilepinnen tilbake i peilepinnerør til den er helt på plass. Skyv den negative batterikabelen tilbake på minuspolen og stram klemmen med en skiftenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140881.html

Previous:
Next:

Trucks