Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Paint Truck Rims

Maleri felgene på bilen din kan gi den et helt nytt utseende. Det er egentlig ikke nødvendig å verve hjelp av en profesjonell til å gjøre dette for deg. Med bruk av hjulet maling, en maling pistol og et par andre forsyninger kan du enkelt få jobben gjort på mindre enn en halv dag. Hvis du kan lese og følge enkle instruksjoner så du kan male din egen lastebil felger. Du trenger
Tire renere
Degreaser
120 - til 320-sandpapir
600-sandpapir
Newspaper
maskeringstape
Paint pistol
Primer
Color billakk
Clear billakk
Safety maske
Vis flere instruksjoner
en

Jack lastebil opp og ta av hjulet fra lastebilen.

2

Fjern smuss og fett som er synlig på felg med såpe, vann og en avfettingsmiddel. Bruk en vannslange å skylle felgen når du er ferdig med å vaske det og fjerne fett.
3

Tørk felg av med et håndkle og sand for hånd eller med en elektrisk slipemaskin. Bruk 120 - til 320-grit sandpapir for å fjerne eventuelle chips og ujevnheter i felgene. Sand dem igjen med en 600-sandpapir for å jevne ut hele felgen.
4

Dekk dekk rundt kanten med avisen, ved hjelp av maskeringstape for å feste papiret til dekk. Du kan også velge å fjerne dekket fra felgen hvis du ønsker å fullstendig beskytte den.
5

Place avis under kanten for å beskytte underlaget før du begynner å prime og maling.

6

Påfør et strøk med primer til felgen din med en maling pistol. Dekke hele felgen. La primeren tørke helt og påfør et lag.
7

Sand ned eventuelle ujevnheter og jevner ut eventuelle klumper som kan ha oppstått under fylling prosessen. Sørg for at primeren er helt tørr før du gjør dette. Bruk en fin sandpapir for denne prosessen.
8

Påfør ditt første strøk med maling etter sliping ned de grove områdene. La det tørke i henhold til bruksanvisning og bruke dine andre strøk med maling.
9

Paint en klar frakk over felgen din etter farget maling har tørket helt. La din første lag med klarlakk tørke i henhold til etiketten instruksjoner og påfør et andre og siste klart strøk maling. La dette laget tørke helt før du setter dekket tilbake på lastebilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141250.html

Previous:
Next:

Trucks