Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan trekke en tilhenger med en Ford Expedition

Kjøring med tilhenger er et stort ansvar. En ulykke med et slep kjøretøy vil ha langt høyere konsekvenser enn en enkelt liten bil. På grunn av de forhøyede konsekvenser, er det viktig at føreren har erfaring, kunnskaper og utstyr for å slepe en tilhenger trygt. Operatøren må forstå begrensningene av slepet bilen og arbeide innenfor dem. Operatøren skal også forstå prinsippene for å plassere lasten på tilhengeren for å sikre en trygg tur. Instruksjoner
en

Bestem ekspedisjonens tauing kapasitet. Du finner denne informasjonen i brukerveiledningen. Skriv ned maks tauing vekt og maks tunge vekt. Den tauevekt er massen av tilhengeren og tungen vekt er kraften nedover på det punktet der hengeren kobles til bilen.
2

Bestem Expedition hengerfeste klasse. Denne informasjonen vil bli plassert direkte på tilhengerfestet på baksiden av kjøretøyet. Klasse I (opptil 2000 kg.), Klasse II (opp til 3500 kg.), Klasse III (opp til 5000 kg.) Og klasse IV (opp til 10.000 pund)..
3

Bestem trailer totale masse og tunge vekt. Den totale massen kanskje trykt på typeskiltet under "totalvekt" (Gross Trailer vekt). Du kan også bruke et kjøretøy vekt skala for å få et eksakt tall. Tungen vekt er litt mer vanskelig, da dette vil endre seg i henhold til stillingen av lasten på tilhengeren. Et grovt anslag er 15 prosent av totalvekt. De produserer også skalerer spesielt utviklet for å bestemme tunge vekten.
4

ut om ekspedisjonen trygt kan taue trailer ved hjelp av tallene gitt. Tilhengerens vekt og tunge vekt må være mindre enn både bilen og stikk kapasiteter.
5

Tilbake ekspedisjonen opp til tilhengeren, fôr opp bilen stikk og tilhengeren tungen. Du kan trenge en annen person til Klanen deg direkte under tilhengeren. Senk trailer på bilens ball og fest den med låsemekanismen. Lås låsemekanismen på plass med et stikk pin. Festet tilhengeren kjedene til kjøretøyer stikk eller ramme (ikke feste til støtfanger). Kjedene koble på en krysset mote. Retten kjeden kobles til på venstre side av bilen og venstre kjeden til høyre side.
6

Koble tilhengere elektriske kontakten til biler mottaker. Test alle de belysningssekvenser (signaler, bremser, beslutningstakere) og se om tilhengeren lysene reagere riktig på bilen. Utføre en siste tur rundt i bilen og tilhengeren å dobbeltsjekke alt er gjort riktig. Det er også viktig at ekspedisjonens sidespeilene ikke er blokkert av bredden på tilhengeren. Hvis de er, kan du kjøpe speil utvidelser for å rette opp dette.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143933.html

Previous:
Next:

Trucks