Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Typer Truck Box Covers

Truck boksen dekker, mer kjent som sengetepper, beskytte innholdet i sengen fra vind og regn. De blir også brukt som et middel til sikkerhet mot tyver. Mange vet også disse dekslene av sitt franske navn, tonneau dekker, som betyr "bak sitteplasser." De kommer i ulike typer, inkludert hard deksler og myke. Noen er enklere å installere, mens andre krever bore hull inn i bilen. De fleste har en garanti, skjønt dette vil variere i henhold til hvert deksel, samt prisen. Hard Covers

Hard dekker er oftest laget av glassfiber, aluminium eller hard plast. De kommer i en-, to-og tre-delte modeller og er ofte den samme fargen som bilen selv. En av de største fordelene er at de fleste har en låsemekanisme som brukes for å beskytte lasten mot tyveri og er mye mer holdbare enn noen annen type deksel. Dette må imidlertid type dekke monteres med en ramme som er festet til lastebilen bed rails med skruer. Ett stykke modeller er åpnet fra baksiden med en hydraulisk arm, mens andre design åpen fra siden eller baksiden av sengen.
Myk og roll-up Covers

Soft deksler og roll-up dekker, men ikke så classy som harde dekker, er vanligvis laget av vinyl eller belagt stoff som er ganske holdbar. De kan komme som snap-on deksler, med en snap design for å sikre dekselet til sengen rammen, eller med et stoff krok-og-bue feste. Den viktigste forskjellen er at med Snap-On deksler, må et blunk bar festes til sengen rammen. En fordel er at disse tillater brukeren å løsne og avdekke bare en del av lasteplanet, bare utsette visse gjenstander for regn eller snø. Selv om de ikke er så dyrt som harde dekker, kan de også være mindre holdbare.
Uttrekkbar Covers

Uttrekkbar dekker er nyere på markedet. De tilbyr et elegant utseende, men er mer kostbare enn andre typer dekker. Vanligvis laget av aluminium og malt med et holdbart pulver finish, de rulle opp i en beholder på forsiden av lasteplanet. Selv om de er enkle å bruke, er en av ulempene at beholderen på forsiden av sengen tar opp et lite område, forårsaker et tap av plass.

De er utstyrt med en mekanisme for gliding langs skinner festet på Toppen av lastebilen boksen skinnene. Dekslet har generelt en fjærspenning for å hjelpe til med å åpne og lukke den. En låsemekanisme kan også legges til sikkerhetsformål mot tyver.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142466.html

Previous:
Next:

Trucks