Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan skrinlegge jeg etter Chemical Storage i Vans?

Mange varebiler brukes som arbeid lastebiler for rengjøring, maling og andre industrielle typen yrker som krever kjemiske produkter skal være tilgjengelig på arbeidsplassen. Ved utforming hyller for dette programmet, bør to største bekymringene være oppfylt. For det første må styrken av hyllene være betydelige, siden på £ 8. per gallon for gjennomsnittlig væsker mye vekt vil bli støttet. Dernest må utformingen av sokkelen fremme sikkerhet ved å holde kjemikalier sklir av sokkelen. Du trenger
3/4-inch kryssfiner
1-by-2 trelast
1-by-4 trelast
Drill
Behandlet dekk skruer
Hammer
Wood lim
Nails
Metall skruer
Vis flere Instruksjoner
en

Cut ¾-tommers tykke kryssfiner for sidene, toppen og bunnen av hylle. Gjør alle brikkene 12 inches bred, noe som gir en 12-tommers dyp enhet. Måle høyden av innsiden av bilen, og skjære sidestykkene, slik at toppen av sokkelen faller rett under kurven ut til taket, minus 3 1/2 inches for basen. Mål bredden på det området du ønsker å skrinlegge og kutte toppen og bunnen til lengde tilsvarende. Bruk en sirkelsag for alle kuttene.
2

Klipp to stykker av en-av-4 trelast til lengde lik bredden av øvre og nedre deler av hylle. Klipp fire stykker 10 ½ inches lang. Lim og spikre to av de korte bitene sammen langs den ene langsiden, en overlapper den andre for å danne en L. Gjenta med de resterende korte stykker.
3

Legg de korte stykker plassert slik at deres ytterkantene er så langt fra hverandre som den lange en-av-4s er lange. Sett en en-av-4 på kanten på utsiden og den andre flate på innsiden. Lim L-formet endene av disse stykkene og spikre lange en-av-4s til dem for å danne en brett som lang og bred som bunnen av sokkelen enhet. Dette er basen.
4

Lim og skru sidene, topp og bunn sammen for å danne en ramme av sokkelen, med den øvre og nedre overlappende sider for å gjøre endene av toppen og bunnen stykker skylle med utenfor ansikter på siden stykker. Bruk trelim og en 5/8-inch behandlet dekk skruer. Skru basen til bunnen av sokkelen med den flate en-av-4s mot bunnen av enheten. Bruk en ¼-tommers skruer.
5

Skjær tre 1-by-2s å passe mellom endene av hylle og lim og spiker ett under toppen, mellom sidene, skyll med ansiktet. Lim og spikre de resterende to på baksiden av enheten, en øverst og en nederst. Sett dem i ¼-tommers fra baksiden ansiktet.
6

Mål og kutte et stykke 1/4-tommers kryssfiner til å passe inn på baksiden av sokkelen. Spikre den til en-by-2s øverst og nederst. Skjær seks stykker av en-by-2, 12 inches lang. Installere dem jevnt plassert mellom toppen og bunnen av sokkelen langs begge sidepanelene. Lim og spikre dem fast med fronten en tomme høyere enn baksiden. Dette er din ristholderne.
7

Mål og kutte tre hyller fra 3/4-inch kryssfiner, 12-inches bredt, for å passe mellom sokkelen ender. Lim og spikre dem til sokkelen støtter. Skjær tre stykker av en-by-2 har samme lengde som de hyller og lim og spiker ene til den fremre kanten på hver hylle.
8

Skjær tre stykker av en-av-4 for å passe mellom den fremre leppe av sokkelen og baksiden av enheten. Skjær en 22 ½-graders gjæring på hver back end for en god passform. Lim og spikre disse, jevnt fordelt, for å dele hver hylle i fire seksjoner. Fest hylle til metall ribbe av van vegg ved hjelp av selvgjengende en grader-tommers tynnplater skruer gjennom en-av-to øverst på ryggen og en-av-to i bunnen av den tilbake.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143241.html

Previous:
Next:

Trucks