Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan erstatte 1994 Chevy Truck Tape spiller med CD

Fabrikken kassettspiller i en 1994 Chevrolet lastebil er en to-delt system. Kassettspilleren i dashbordet er kontrollen ansikt for CDM (Kontroll data Module), en liten boks under dashbordet. Du kan bytte ut kassettspilleren med en CD-spiller. Dette krever fjerning og effektivt omgå CDM, rendering det ineffektivt. Du trenger
skrutrekker
Wire sele adapter for 1994 Chevy lastebil
Etter markedet CD-spiller
Vis flere instruksjoner
en

finne og fjerne to skruer under dashbordet, på hver side av rattet. Trekk på panelet for å løsne kontakten kategoriene og fjerne dash helt.
2

Finn CDM-boksen (se Ressurser for link til et bilde) og fjern pluggene og skruene på den. Koble fra ledningsnett og svarte antennekabelen fra den og fjerne boksen.
3

Fjern skruene rundt kassettspilleren på dashbordet. Trekk ledningsnett kontakten ut av baksiden av enheten og trekk den helt ut.
4

Place din nye CD-spiller i radioen sporet. Skru den på plass ved hjelp av skruene du fjernet i trinn tre. Plugg den ene enden av Chevy ledningsnett adapter inn på baksiden av CD-spilleren, og den andre enden inn i selen du fjernet fra CDM-boksen i trinn to.
5

Sett dashbordet tilbake på plass og skru inn skruene du fjernet i trinn en.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142424.html

Previous:
Next:

Trucks