Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan reparere en lastebil Tarp

Du kan reparere en slitt og revet lastebil presenning for å sikre og beskytte lasten under overføringen. Truck tarps er tilgjengelig i en rekke størrelser og design for å passe sengene av store og små lastebiler. Flertallet av lastebil tarps er laget av et vevet lerret eller plastisk polymer blanding som er lett og slitesterk. Omfattende eksponering for høy hastighet vind kan føre til skade på tilkoblingen systemet eller lastebil tarp selv. Du trenger
Saks
Tarp tape (3-tommers bred)
Propp verktøy og hylser
Bungee ledninger med kroker
Vis flere instruksjoner
1

Trim frynsete kanter av avrevne deler av lastebil tarp slik at de er rene og flat. Hold
2

revne kanter sammen og bruke en stripe av presenning tape som er fire inches lenger enn rive til begge sider av lastebilen presenning skade. Trykk på presenning tape til lastebil tarp overflaten slik at den fester seg helt.
3

Punch nye hull i kantene av presenning med grommet verktøy i en uskadet sted i nærheten av der andre maljer har mislyktes . Crimp en ny pakning på den nyopprettede hullet med pakningen verktøyet.
4

Fest reparert presenning ved å hekte noen bungee ledninger inn i de nylig plassert maljer og feste dem til lastebil seng.

5

Se i bakspeilet for å se hvordan lastebilen presenning beveger seg i høye hastigheter. Legg til flere bungee ledninger for å sikre presenning ned på lasten slik tett at det knapt beveger seg for å unngå ytterligere skade.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141208.html

Previous:
Next:

Trucks