Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan søke Freon i en S10 Pickup

The Chevy S10 pickup klimaanlegget system har to forskjellige sider, den høye siden og lav side. Linjene som kjører med den høye siden vil alltid være varm og linjene som går til den lave siden vil alltid være kaldt. Varmepumpens kompressor sirkulerer freon fra den lave siden med den høye siden for å kjøle freon, og kjøle bilen. Forstå forskjellen mellom de høye og lave sider av systemet vil hjelpe deg når du søker freon. Du trenger
To bokser med R-134a freon
A /C manifold måle satt
R-134a kan trykke
Push-on adapter sett
Vis flere instruksjoner

en

Finn AC ventilen. Det er plassert i fronten av kjøretøyet nær radiatoren. Dette er den lave siden av klimaanlegget. Lade AC på den lave siden. Fest den blå adapter til ventilen og fest den blå slangen på måleren til adapteren.
2

Finn den høye siden AC ventil som ligger i mindre linje. Denne ventilen er varm og plassert i nærheten av kompressoren eller i linjen. Fest den røde adapteren til den høye siden ventilen og kobler den røde slangen på måleren forsamlingen til adapteren.
3

Start S10 pickup og sjekk overtrykk. Du bør lese den lave siden måleren. Hvis trykket er lavt, en boks med R-134a. Kontroller lastebil åpningene for å se om klimaanlegget blåser kaldt når kan er tom. Den lave siden overtrykk bør lese rundt 45 pounds avhengig av utetemperaturen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141969.html

Previous:
Next:

Trucks