Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Lover for parkering tankbiler i Georgia

Tankbiler som frakter oljeprodukter er en potensiell fare fordi de kan forbrenne. Georgias lover om brennbare og brannfarlige væsker inneholder noen bestemmelser om parkering av tankbiler i staten. Disse lovene, oppført i Georgia Brann Inspektører foreningens regler og bestemmelser for brannfarlige og brennbare væsker knyttet til tank kjøretøy, inkluderer noen betingelser knyttet til drivstoff for kjøretøyer. Fyre av tankbiler

Georgia loven sier at du ikke kan overføre Klasse 1 væsker fra tankbiler til motorkjøretøy drivstofftanker eller andre tanker på en motorvei, vei, gate eller smug, med unntak en nødsituasjon. Dette gjelder ikke for visse maskiner eller utstyr som brukes i veibygging. Loven krever at du slår av all tank kjøretøy maskiner, med unntak for brannslokking apparat, mens tankbil blir parkert for tanking. Men du kan holde hjelpesystemer motorer involvert med miljøkontroll kjører, hvis det er nødvendig.
Parkering ved Bensinstasjoner

Mens lossing brannfarlige eller brennbare væsker på en offentlig bensinstasjon, du bør barrikadere området som er nødvendig for å begrense tilgangen til området og kontrollere tenning av tankbil. Hvis du er lastebilsjåfør, vil dette først og fremst være ditt ansvar. Imidlertid er sentralbord også ansvarlig for å påse at du følger disse forholdsreglene.

Andre sikkerhetsregler
p Det er også noen andre regler knyttet til tankbiler i Georgia. Du bør opprettholde disse tank kjøretøy i god stand. Du bør ikke kjøre disse lastebilene i fylla eller under påvirkning av narkotika. Og du kan ikke bære narkotika eller berusende drikker på tank biler. Tank biler i staten faller under jurisdiksjonen til Georgia Department of Transportation og må overholde DOT forskrifter når det er en konflikt mellom disse lover og DOT forskrifter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141728.html

Previous:
Next:

Trucks