Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Problemer med GMC Leveling Kits

Leveling kits kan brukes på GMC lastebiler for å heve fronten på lastebilen. Ved å heve fronten på lastebilen kan sitte og reise på nivå med lasteplanet. Dette kan være fordelaktig når hauling last. Mange GMC lastebil eiere heve fronten av deres lastebiler bare av estetiske grunner. Installere en utjevning kit kan skape noen problemer til andre deler av en GMC lastebil som eiere bør vurdere på forhånd. Unnlatelse av å løse disse problemene i løpet av utjevning kit installasjon kan skade komponenter i lastebilens suspensjon. Tie Rods

Vinkelen GMC pressbolt skiftes en gang en utjevning kit er installert. Dette er en bekymring for eiere som bruker sin lastebil for off-road kjøring eller som installerer overdimensjonerte dekk etter løfte fronten. De fabrikkinstallerte pressbolt på denne vinkelen kan bøyes eller brekke under påvirkning. For å løse dette problemet eiere bør installere post-fabrikken tie stenger som er designet for vinkelen forskjellen skapt av utjevning kit.
Støtdempere

Nye sjokk må installeres etter en utjevning kit er lagt til den fremre enden av en lastebil. Lager sjokk er ikke konstruert for det utvidede mellomrom mellom akselen og hjulet godt. Mens aksjen sjokk kan være i stand til å installeres på nytt, vil utjevning kit har redusert mengden av reiser sjokkene må bruke til å absorbere slag og støt. Resultatet er en grov og ubehagelig tur når sjokkene treffer slutten av tilgjengelige reiser.
Alignment

få lastebilen på linje er avgjørende etter å ha lagt en lift-leveling kit. Under utjevning prosessen hjulene må justeres. Unnlatelse av å justere den fremre enden resulterer i dårlig dekkslitasje og lastebilen vil trolig trekke til den ene eller den andre mens du reiser. Ved høye hastigheter, kan vibrasjoner merkes i lastebil hvis hjulene ikke er justert. Mange justering butikker vil glemme viktigheten av hjul fordi de ikke er knyttet til dekkslitasje. Men når fronten av lastebilen løftes håndtering vil endre seg dersom hjulene ikke blir justert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142671.html

Previous:
Next:

Trucks