Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Symptomer på en dårlig Starter i en 96 Ford F150

The 1996 Ford F150 pickup lastebil starteren er på undersiden av motoren på førersiden. Starteren engasjerer når tenningsnøkkelen vris og slår deretter svinghjulet, som starter eller skrur av motoren. Symptomene på en dårlig start er lett gjenkjennelig. Starter Draw

"Starter draw" er ett av symptomene på en dårlig start på 1996 Ford F150. Dette er når en overoppheting starteren trekker mer spenning fra batteriet. Lastebilen motoren dreier sakte eller det er en dra lyd. Den overoppheting av starteren er forårsaket av svake eller utslitt viklinger på startmotoren.
klikkelyd

1996 Ford F150 kan ha en dårlig start når sjåføren slår tenningslåsen og en klikke lyd høres. Et dårlig batteri kan også forårsake dette symptomet. Hvis lysene og dome lys kommer på og batterispenningen er sterk, så problemet er med starteren.

Spinning Støy

Et annet symptom på en dårlig starteren er når tenningen er slått på og starteren spinner men motoren driver ikke. Dette symptomet er forårsaket av bendiksstarter på starteren, som er giret som skyver ut når starteren er antent, og deretter skrur svinghjulet. Når bendiksstarter ikke skyve ut til å engasjere svinghjulet, har starteren byttes ut.


Sliping Sound

starteren er dårlig når føreren slår på nøkkelen og motoren starter, men en sliping lyd høres i noen sekunder etter oppstart. Den bendiksstarter har presset ut og engasjert svinghjulet, starte motoren, men det trekkes ikke. Svinghjulet snu skyver bendiksstarter tilbake på plass, forårsaker en sliping lyd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141252.html

Previous:
Next:

Trucks