Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Level Din Truck

Med kontinuerlig bruk av truck , tillegg og fjerning av tung last , og personlig tilpasning til kjøretøy, vil suspensjonen slutt bli vridd og ikke lenger nivå . Bakenden vil synke eller fronten vil dykke lavere enn den burde. Dette vil gjøre slitasje sterkere på andre kjøretøy komponenter og forårsake ujevn mønsterdybde på dekkene . For å reparere eller til og med unngå disse problemene , er installasjon av en lastebil utjevning kit anbefales. Instruksjoner
en

Identifiser hvorvidt lastebilen trenger et kjøretøy utjevning kit umiddelbart, eller om du ønsker å investere i ett for å hindre fremtidig slitasje og skader .
2

Bestem hvilke slags utjevning kit er nødvendig. Spankulere utvidelser pakkene inkluderer avstandsstykker lagt til toppen av struts. Coil spacer kits er like, men de legger avstandsstykker til toppen av fabrikken våren bøtter . Torsion viktige kits tillate manipulering av heisen ved å justere torsjon bar . Block kits justere høyden på den bakre enden av kjøretøyet .
3

Velg riktig kit for å installere . Utjevning kits er spesifikke for kjøretøy og modell så velge riktige er nødvendig .
4

Installer valgt kit. Dette kan gjøres personlig hvis du er kjøretøy vedlikehold kunnskapsrike , men å finne en erfaren tech er også et alternativ . Alle på et kjøretøy garasje bør være i stand til å gjøre de justeringer eller kjenner noen som kan.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143258.html

Previous:
Next:

Trucks