Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

2000 Chevy Silverado Z71 Tilbakekalling

The 2000 Chevy Silverado Z71 er en full-size pickup lastebil. Silverado kan trekke lasten i nyttelast, slep tilhengere og andre kjøretøy, og også kjøre i terrenget. General Motors har utstedt noen tilbakekallinger for Chevy Silverado Z71 for flere problemer på lasteplanet. Hvis du ikke vet om lastebilen er inkludert i tilbakekallinger eller om det var allerede reparert under en tilbakekalling, kontakt din lokale Chevy forhandler serviceavdeling. Frontlys Assembly

På enkelte 2000 Silverados, hodelykt forsamlinger laget av bildeler leverandøren Sabersport har blitt tilbakekalt fordi de ikke oppfyller USAs føderale retningslinjer for sikkerhet. De tilbakekalte frontlys forsamlinger mangler den gule linsen på siden av forsamlingen. Fraværet av den gule linsen kan gjøre det vanskelig for andre biler på veien for å finne ut om Silverado tur signal er på, kan resultere i en kollisjon.
Drivaksel
< p> Silverados som kommer med en hydraulisk pumpe drivakselen har blitt tilbakekalt for en feil i systemet. Drivakselen kan sprekke, noe som gjør lastebilens styreassistent mislykkes. I noen Silverados, kan denne feilen også føre til at power assist for bremsesystemet å mislykkes også. Styring og bremsing Silverado kan kreve mer innsats, noe som kan påvirke førerens evne til sikker bruk av kjøretøyet.
ABS

Noen 2000 Chevy Silverados har en feil i blokkeringsfrie bremsesystemet. I områder som anses "miljøvennlig-etsende" av General Motors, kan de blokkeringsfrie systemet plutselig slå seg på. Feilen kan føre til at trucken ikke stoppe så raskt som det normalt ville, noe som kan resultere i en kollisjon. Tilbakekallingen har blitt utstedt for biler i Connecticut, Delaware, Illinois, Indiana, Iowa, Maryland, Massachusetts, Maine, Michigan, Minnesota, Missouri, New Hampshire, New Jersey, New York, Ohio, Pennsylvania, Rhode Island, Vermont, West Virginia , Wisconsin og District of Columbia.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140982.html

Previous:
Next:

Trucks