Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan lære å gjenopprette en 1970 Pickup

Gjenopprette en 1970 pickup vil kreve bruk av verktøy, kunnskap om motorer og evnen til å lære nye ferdigheter. Et mellomrom stort nok til å huse kjøretøyet mens den blir demonteres og repareres er avgjørende. Verktøyene som trengs vil variere i henhold til de spesifikke reparasjoner som kreves for lastebil. Helt gjenopprette en lastebil kan kreve kroppen arbeidet med å fjerne og reparere rust, motor arbeid for å reparere mekaniske problemer, interiør reparasjon på møbeltrekk og paneler og mekanisk arbeid på andre systemer som bremser eller eksosanlegg. Du trenger
Tittel på lastebil
Truck reparasjon manuell
Liste over lokale bil restaurering organisasjoner
Vis flere instruksjoner
en

Bestem året og produksjon av lastebilen. Denne informasjonen er tilgjengelig fra tittelen og registrering dokumenter. Bli en lokal forening eller organisasjon som fokuserer på at produsenten av lastebiler.
2

Kjøp en lastebil reparasjon manual for den aktuelle modellen og år for lastebil. Les bruksanvisningen grundig. Bruk den manuelle for å gjøre reparasjoner på motoren og andre systemer i bilen etter behov.
3

Finn klasser for auto body reparasjon gjennom lokale tekniske skoler eller restaurering organisasjoner. Kroppen kan kreve fjerning av rust, sveising patcher, reparere bulker og erstatte hele paneler som bestemmes av status av metallet. Ta en klasse før du begynner på prosjektet om disse er nye ferdigheter
4

Locate klasser for innvendig restaurering gjennom lokale tekniske skoler eller restaurering organisasjoner. Interiør restaurering kan omfatte reupholstering seter, rehabilitering instrumentpaneler og utvinne dører. Ta en klasse før du begynner på prosjektet om disse er nye ferdigheter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142341.html

Previous:
Next:

Trucks